Δημήτρης Μακαλιάς: Επέστρεψε στο «I Love Σου Κου» - Η μεγάλη αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: Επέστρεψε στο «I Love Σου Κου» - Η μεγάλη αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Δημήτρης Μακαλιάς επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής του «I Love Σου Κου» σήμερα το πρωί (Κυριακή 11 Φεβρουαρίου) και προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη. 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μετά την απουσία του έκανε ένα δυναμικό come back στο πλατό της εκπομπής της Μπέττυ Μαγγίρα και αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αφού ευχαρίστησε το κοινό αλλά και τους συνεργάτες του για τα μηνύματα και τις ευχές που δέχθηκε για γρήγορη ανάρρωση από την περιπέτεια της υγείας του, δήλωσε στον τηλεοπτικό φακό:

«Όλα καλά πάντως. Να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους μου έστειλαν μηνύματα χθες, ήταν πολύ συγκινητικό αυτό. Να στείλω ένα γλυκό φιλί στην Κατερίνα Καινούργιου γιατί ξέρω ότι μας βλέπει και αν δεν μας βλέπει θα μας δει μετά. Ξέρει αυτή. Με αγάπη το λέω. Μου έστειλε περαστικά, μιλήσαμε, είχαμε μια γλυκιά συνομιλία και την ευχαριστώ πολύ. Την φιλώ. Είπα για να ασχολείται η μια εκπομπή με την άλλη σημαίνει ότι βλέπει η μια εκπομπή την άλλη».

Να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε χθες (10/2) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την οποία ανακοίνωνε πως θα απουσίαζε από την εκπομπή «I Love Σου Κου», όπως και έγινε, καθώς έπρεπε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Τελικά η περιπέτεια υγείας του δε διήρκησε πολύ και σήμερα επέστρεψε δυναμικά!

Δείτε εδώ το βίντεο με τον Δημήτρη Μακαλιά να μιλά για την Κατερίνα Καινούργιου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved