Χρηστίδου για καλεσμένη της: «Ομολογώ ότι με έχει φέρει σε δύσκολη θέση και για προσωπικά ζητήματα»
Media

Χρηστίδου για καλεσμένη της: «Ομολογώ ότι με έχει φέρει σε δύσκολη θέση και για προσωπικά ζητήματα»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και δόθηκε η ευκαιρία στη Σίσσυ Χρηστίδου να λύσει τις «διαφορές» της μαζί της.  

Η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν υποδεχθεί την καλεσμένη της στο πλατό είπε για να την προλογίσει:

«Θα υποδεχτούμε μια κυρία της ελληνικής τηλεόρασης που θα ομολογήσω ότι με έχει φέρει και μένα σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που εγώ δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα… τώρα που το θυμάμαι… Έλα μέσα, Τίνα να τα λύσουμε!».

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στη Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου… Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν ειπώθηκε το όνομά μου. Σκέψου όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα ''μα δεν είπαν κάτι''. Βγήκε ένα πρωτοσέλιδο με μένα».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω. Επειδή το ανοίγεις αυτό κι εγώ δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Άρα δεν εννοούσατε εμένα εσείς;».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν θα μπω καν στη διαδικασία. Νομίζω είναι κάτι που έχει μείνει και δεν θα ασχοληθώ ξανά. Το έχουμε πει και στην εκπομπή. Από εδώ και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση. Ας βγάλουν οι άλλοι ό,τι θέλουν. Εγώ προσωπικά και η Σταματίνα μόνο με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μας έχετε συνηθίσει σε τέτοιες ειδήσεις. Είναι πιο πολύ τηλεοπτικό το περιεχόμενο».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Αυτό δόθηκε πάνω σε μια συνέντευξη για το άλλο πρόσωπο, όχι για σένα γιατί όνομα δεν αναφέρθηκε ποτέ. Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω. Επειδή μπορεί να την πάθεις στο δευτερόλεπτο και μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και γενικότερα για πράγματα που είναι πιο ευαίσθητα, στέλνουμε μηνύματα και παίρνουμε τηλέφωνο».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έγινε και από την Ελένη Χατζίδου μια αναφορά μέσα στην εβδομάδα στην εγκυμοσύνη της ότι βγήκε από την εκπομπή η είδηση και ήταν κάτι που την πείραξε».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Εντάξει τώρα, περσινά ξινά σταφύλια…».

Δείτε εδώ το βίντεο με τη συνέντευξη της Τίνας Μισσαροπούλου στο Χαμογέλα και Πάλι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved