Η δημόσια συγγνώμη της Ελένης Χατζίδου: «Είμαστε καλά πλέον με την Τσιμτσιλή και τη συμπαθώ πολύ»
Media

Η δημόσια συγγνώμη της Ελένης Χατζίδου: «Είμαστε καλά πλέον με την Τσιμτσιλή και τη συμπαθώ πολύ»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της από την εκπομπή του «Happy Day». Ποια είναι τώρα η σχέση της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια τόνισε στον δημοσιογράφο πως με τη Σταματίνη Τσιτσιλή πλέον είναι μια χαρά και την συμπαθεί πολύ, έχοντας αφήσει στο παρελθόν ό,τι τις χώριζε.

«Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα αυτό που είπα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Είμαστε πολύ καλά και τη συμπαθώ. Δεν κρατάμε τέτοια πράγματα. Το έχω έννοια πάντα να μη στεναχωρήσω κανέναν άνθρωπο. Σχολιάζουμε στο πλαίσιο της δουλειάς, πάντα με ευγένεια» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου κι έπειτα ζήτησε απ' όλους συγγνώμη καθώς δεν είναι στόχος της να στεναχωρήσει κανέναν.

«Αν έχουμε στεναχωρήσει κάποιον θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Τίποτα δεν γίνεται εσκεμμένα, με εμπάθεια, με εμμονή, απλά συζητάμε τα θέματα που προκύπτουν κάθε φορά. Όταν ακούμε ένα θέμα στην εκπομπή, τα σχολιάζουμε, όπως κάνουν όλοι, χωρίς να έχουμε δεύτερες σκέψεις», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved