Σωτήρης Λαμάι: «Μακάρι να υπήρχαν 10 Παππάδες στο Survivor. Είναι πανέξυπνος, του βγάζω το καπέλο»
Media

Σωτήρης Λαμάι: «Μακάρι να υπήρχαν 10 Παππάδες στο Survivor. Είναι πανέξυπνος, του βγάζω το καπέλο»

Ο Σωτήρης Λαμάι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γεια σου λίγες μέρες αφότου αποχώρησε από το Survivor 2024 και σχολίασε την αποχώρηση του Rob James, την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο reality, αλλά και τις πρόσφατες αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Παππά. 

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης και επιχειρηματίας και μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για τις εμπειρίες του στο Survivor, καθώς και για τους άλλοτε συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το Survivor μέσα σε 10 μέρες έχασε δύο προσωπικότητες που θα έκαναν μεγάλο μπαμ. Λυπάμαι και στεναχωριέμαι που τέτοιοι άνθρωποι…

Είναι δύσκολο να λες πράγματα μπροστά αλλά θες προσωπικότητα. Τα παιδιά εκεί μέσα δεν έχουν προσωπικότητα... Έχω καταπληκτική άποψη για τον Περπατάρη, είναι διαμάντι.

Αλλά φοβάμαι μην τον χαλάσουν κι αυτόν! Είναι δύσκολα τα πράγματα και ίσως παρασυρθεί. Όταν μπήκα μου είπε να μείνω μαζί του, όπως και η Δώρα. Αλλά έχω μια ένσταση. Όταν σε πυροβολούν δέκα φορές, την ενδέκατη θα πυροβολήσεις τον Λαμάι».

Ο ίδιος συνέχισε τονίζοντας: «Νομίζω ότι ο Τζέιμς είναι ένα παιδί με τεράστιο μυαλό, είναι τέτοιος παίκτης τακτικής που αν έμενα μέσα θα είχαμε σοβαρό θέμα. Εύχομαι να μπορεί να έχει τα άντερα να αντέξει αυτά που συμβαίνουν με την κλίκα. Δύσκολα θα περάσει. Στην αρχή θα τον υποδεχτούν σαν εμένα. Νομίζω ότι τα παιδιά, είναι μια πεντάδα που τους κυριεύει ο φόβος από τέτοιες προσωπικότητες. Η Χρύσα, η Μαριλίνα, η Ιωάννα, ο Φάνης και ο Σταμάτης νομίζουν ότι πήγαν στο μικρό σπίτι στο λιβάδι. Θέλω να πω στον Αλέξανδρο Παππά ότι του βγάζω το καπέλο. Για να κάνεις αυτό που κάνει, δεν είναι εύκολο. Βλέπω έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ευφυή και τα χρήματά του τα φέρνει και με το παραπάνω. Μακάρι να υπήρχαν δέκα Παππάδες στο Survivor».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Σωτήρη Λαμάι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved