Famagusta: Η κατάσταση της υγείας του Παύλου επιδεινώνεται ραγδαία
Media

Famagusta: Η κατάσταση της υγείας του Παύλου επιδεινώνεται ραγδαία

Η νοσταλγική ιστορία που παντρεύει το χθες με το σήμερα, επιστρέφει με το νέο επεισόδιο της σειράς «Famagusta», απόψε στις 21:00, στο MEGA.

Οι σπαρακτικές μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν τη φρίκη του πολέμου πριν από 50 χρόνια ξετυλίγονται για μια ακόμη Κυριακή στη μικρή οθόνη, την ώρα που οι ζωές των ηρώων της σειράς «Famagusta» συνεχίζονται στο σήμερα.

Ο Θοδωρής ζητά από τον Κλεάνθη να του δώσει ψεύτικο άλλοθι για το βράδυ του φόνου.

Η Σοφία αρνείται να επιστρέψει στο Λονδίνο και προσπαθεί να μεταπείσει τον Αντρέα για την υπόθεση του Μάικλ.

Η κατάσταση της υγείας του Παύλου επιδεινώνεται ραγδαία, παρά την ένθερμη υποστήριξη της Ιφιγένειας.

Τι θα δούμε στην συνταρακτική συνέχεια της σειράς «Famagusta»:

famagusta-mpempedeli1.jpg

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 (Κυριακή 11 Φεβρουαρίου)

Η αδερφή της δολοφονημένης Ελένης, Σιμώνη πιέζει τον Αντρέα να αναλάβει τη δίκη για τον φόνο της αδερφής της κι εκείνος, παρά τις αντιρρήσεις της Χριστίνας, δέχεται. Ο Μάικλ, που θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε με την αστυνομία, προτρέπει την Σοφία να γυρίσει στο Λονδίνο, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Θοδωρής ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης και ζητά από τον Κλεάνθη ψεύτικο άλλοθι για εκείνο το βράδυ. Ο Παύλος προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο του και την Ιφιγένεια, η οποία δηλώνει αποφασισμένη να το παλέψει μαζί του. Ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει και ο Τέυκρος, ο μεγάλος αδερφός του, αναλαμβάνει να τον φροντίσει όσο νοσηλεύεται. Η επόμενη συνέντευξη του Μάικλ θα ανασύρει συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από το 1974. Ο Μάικλ θα τηλεφωνήσει στη Σιμώνη, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να της πει την δική του πλευρά. Η Σοφία θα συναντήσει τον Αντρέα για να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος, Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved