Survivor 2024 - Καρέ καρέ η επιστροφή της Μαχήτριας Σταυρούλας: «Kαιρός να αλλάξει λίγο αυτό»
Media

Survivor 2024 - Καρέ καρέ η επιστροφή της Μαχήτριας Σταυρούλας: «Kαιρός να αλλάξει λίγο αυτό»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επέστρεψε στο Survivor και είναι έτοιμη για όλα. Η παίκτρια μπήκε ξανά στο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής 11/2 και όπως θα δείτε έμελλε να προστεθεί στην μπλε ομάδα.

Η παίκτρια πάτησε για τρίτη φορά στα χώματα του Αγίου Δομινίκου και τόνισε από την αρχή τα εξής: «Ξανά πίσω, θα πω. Γνώριμα μέρη όσο δεν πάει, έχω ζήσει σε αυτήν την καλύβα πάρα πολλούς μήνες και όλα μου φαίνονται ίδια για να πω την αλήθεια. Με νέα όμως πρόσωπα.».

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να μπω στην μπλε ομάδα! Εν τω μεταξύ σας βλέπω και έχετε αδυνατίσει πάρα πολύ όλοι, καιρός να αλλάξει λίγο αυτό. Τι λέτε; Να αρχίσουμε να τρώμε λίγο σιγά σιγά» τόνισε, με νόημα, η Σταυρούλα στους συμπαίκτες της.

Survivor - Δείτε το βίντεο

«Όταν ανακοίνωσε ο Λιανός ότι θα μπω στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι γέλασα πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε ο Γιάννης. Μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο, τύπου «αν είμαι ελεύθερη» γιατί όλες οι άλλες είναι δεσμευμένες» και τα λοιπά. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο παιδί, προφανώς, έχει κάνει και εντύπωση πολλή έξω και τον θέλουν όλες» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας για τον φετινό κύκλο του Survivor.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved