Πάνος Δημάκης: Το Γεράκι, το Chase και το βιβλίο του, «Δεκαεπτά Κλωστές»
Media

Πάνος Δημάκης: Το Γεράκι, το Chase και το βιβλίο του, «Δεκαεπτά Κλωστές»

O Πάνος Δημάκης, ο  αγαπημένος chaser ή αλλιώς «Το Γεράκι» από το τηλεπαιχνίδι του MEGA, «The Chase», μίλησε στο Πάμε Δανάη για το βιβλίο του, «Δεκαεπτά Κλωστές», το οποίο παρακολουθούμε ως σειρά στη μικρή οθόνη.

«Είμαι καλά, τρέχω λιγάκι, αλλά όταν είναι για καλό δε σε πειράζει, ούτε σε κουράζει».

Αναφερόμενος στις «Δεκαεπτά Κλωστές» σημειώνει:

«Η συγγραφική μου ιδιότητα ξεκίνησε πριν με γνωρίσετε από το ‘The Chase’, όχι πολύ πριν. Το 2020 βγήκε το πρώτο βιβλίο, οι ‘Κλωστές’, και ήδη είχε ξεκινήσει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου να κινήσει τα νήματα, τις ‘κλωστές’, ώστε να βρεθεί η παραγωγή. Άργησε λιγάκι, δεν ήρθε τόσο εύκολα αλλά δεν πειράζει, όλα για καλό γίνονται».

dimakis-(1).jpg

«Είναι αρκετό πιστό στο βιβλίο. Πραγματεύεται το πραγματικό έγκλημα από το 1909 στα Κύθηρα, όπου ένας άνθρωπος που αισθανόταν αδικημένος από την κοινωνία μέσω κουτσομπολιού και ψευδών ειδήσεων, κάποια στιγμή απασφαλίζει και κάνει μια πολύ μεγάλη σφαγή. Έκανα ενδελεχή έρευνα έτσι ώστε να σιγουρευτώ ότι αυτά που είχα ακούσει είναι αληθή», συμπληρώνει.

Όσο για το πώς άκουσε την ιστορία;

«Μου την είπαν σε ένα χωριό, σε ένα σπίτι που είχα πάει για επίσκεψη, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχε συμβεί αυτό το πράγμα, έχει πάρα πολλές συμπτώσεις αυτή η ιστορία. Σχεδόν αμέσως γεννήθηκαν μέσα μου ιδέες όπως η ελεύθερη βούληση, η ηθική, η μοίρα και είπα ότι δεν ήθελα να γράψω ένα αστυνομικό βιβλίο».

dimakis3.jpg

Όπως λέει ο ίδιος:

«Κατάλαβα ότι γεννιούνται άλλες ιδέες και μηνύματα και ήθελα να τα περάσω. Όπως και με το επόμενο βιβλίο μου, δε θέλω απλά να είναι μια πλοκή, δράση και τίποτα άλλο».

Όσο για την αντιμετώπισή του από τα ΜΜΕ;

«Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι τα ΜΜΕ με έχουν αγκαλιάσει πάρα πολύ, ίσως βοηθάει και η άλλη ιδιότητά μου ως «chaser».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved