Από το My style rocks στην κουζίνα της… μαμάς του ΣΚΑΙ! Αποκλειστικές φωτό
Media

Από το My style rocks στην κουζίνα της… μαμάς του ΣΚΑΙ! Αποκλειστικές φωτό

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Από το My style rocks στην κουζίνα με τη μαμά της η Βασιλική! 

Οι τόνοι ανεβαίνουν και οι συνταγές οδεύουν προς την καταστροφή στο σημερινό επεισόδιο την κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Οι δύο φίλοι, Χριστόφορος και Πάμαιρη, συνεχίζουν για τέταρτη φορά στην κουζίνα ενώ ο Μάρκος καλωσορίζει μία στυλάτη γυναίκα με τη μαμά της. Η Βασιλική, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έρχεται με τη μητέρα της Μαρία, για να αποδείξει ότι εκτός από μόδα γνωρίζει και από μαγειρική. Οι συνεννοήσεις στην κουζίνα και για τα δύο ζευγάρια δεν είναι και οι καλύτερες, και ο Έκτορας δεν θέλει… να δοκιμάσει το ένα από τα δύο πιάτα!

H-MAMA-MOY-MAGEIREYEI-KALYTERA-APO-TH-DIKH-SOY_13.02-(6).png



Ο Χριστόφορος και η Πάμαιρη έχουν κερδίσει τρεις φορές και σήμερα έχουν στόχο την τέταρτη νίκη. Με μεγαλύτερη εμπειρία στην κουζίνα, προσπαθούν να ετοιμάσουν «κοτόπουλο φρικασέ» και είναι σίγουροι πως θα καταπλήξουν και πάλι τον Έκτορα.

Η Βασιλική και η Μαρία μπαίνουν στο παιχνίδι δυναμικά και βάζουν σκοπό να σπάσουν το σερί νικών των αντιπάλων τους. Με coach τη μαμά, η Βασιλική θα προσπαθήσει να ετοιμάσει «μπριζόλες χοιρινές με μουστάρδα και ρύζι». Θα καταφέρει θα πει «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»;

Γιατί ο Έκτορας δεν θέλει να δοκιμάσει πιάτο; Ποιο ζευγάρι θα αναδειχτεί ο σημερινός νικητής και θα πάρει 1.000 ευρώ;

Δες αποκλειστικές φωτό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved