Καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης στο Night Out
Media

Καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης στο Night Out

Το Night Out, το πιο ανατρεπτικό late night show της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στις 00:10 στο MEGA και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Χρήστο Λούλη.

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης παραγωγής του MEGA, Famagusta, αποκαλύπτει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στο μπαρ του Night Out, άγνωστες πτυχές για τον ρόλο του στη σειρά και την καρμική σχέση του με την Κύπρο.

Αναφέρεται στη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, που κατάγεται από την Μεγαλόνησο και τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της έζησαν τα τραγικά γεγονότα του 1974. «Ο ρόλος αυτός έβαλε πάνω μου μία σφραγίδα, για όλο αυτό που είναι για μένα η Κύπρος», λέει ο Χρήστος Λούλης.

XRISTOS_LOYLIS.jpg

Στη συνέχεια, Χρήστος Λούλης και Θεοχάρης Ιωαννίδης ανταγωνίζονται σε ένα παιχνίδι με emoticons και soundtracks αγαπημένων σειρών. Ποιος θα πάρει τη νίκη; Τον αγαπημένο ηθοποιό ξαφνιάζει στο πλατό η σύζυγός του και μαζί παίζουν «Όλα του γάμου εύκολα».

Ο Χρήστος Λούλης κάνει αναδρομή στο παρελθόν και θυμάται τις δύσκολες συνθήκες που έπρεπε να αποδεχτεί ένας ηθοποιός, προκειμένου να ικανοποιήσει το όραμα του σκηνοθέτη, ενώ αναφέρεται στο κίνημα #metoo.

Τέλος, μιλά για την οικογένειά του και τον ρόλο του ως πατέρα και αποκαλύπτει, πώς προσπαθεί να προστατέψει τα παιδιά του και τι συμβουλές τους δίνει γύρω από το bullying.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, Night Out που προβλήθηκε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved