Η επική δήλωση της Ζαρίφη: «Του Αγίου Βαλεντίνου το γκομενικό μου θα είναι τα διπλόπιτα»
Media

Η επική δήλωση της Ζαρίφη: «Του Αγίου Βαλεντίνου το γκομενικό μου θα είναι τα διπλόπιτα»

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πώς θα περάσει φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον σύντροφό της, αλλά και για την πορεία της εκπομπής της στο Open.

Αρχικά είπε: «Είμαι καλά, είμαι νταμάρι, αντέχω. Στο τέλος της φετινής σεζόν θα μετρηθούμε, θα στοιχηθούμε να δούμε πόσοι επιβιώσαμε. Εννοείται ότι μετά από 4 μήνες έχουμε βρει τα πατήματά μας».

Και πρόσθεσε: «Δεν σου δείχνει εύκολα η φετινή σεζόν τι πρέπει να κρατήσεις και τι να πετάξεις. Αυτό που σου πουλάει στη σκαλέτα τη μία μέρα, την άλλη δεν σου πουλάει και λες: τι να το κάνω, το κρατάω ή όχι;

Φέτος τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν μία άρνηση στην παρακολούθηση. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε υπομονή, όπως και οι ιθύνοντες των καναλιών. Η τεχνολογία προχωράει, οπότε πρέπει να προχωρήσει και στο κομμάτι των μετρήσεων».

zarifious_1707482085_3298921296077903389_6108174.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Και ποιος δεν κάνει κουτσομπολιό στην τηλεόραση; Το θέμα είναι ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι. Είμαι υπέρ της άποψης «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» αλλά είμαι και της άποψης ότι «ομάδα που παραμένει είναι ομάδα που θέλει να είναι μαζί». Ξέρω πώς είναι να έχεις τη φιλοδοξία να θέλεις κι εσύ… τιμόνι. Παρτ’ το, αγάπη μου, το τιμόνι… προσοχή στις στροφές. Εννοείται ότι θα ξαναγύριζα σε πάνελ, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ».

Και αποκάλυψε: «Για του Αγίου Βαλεντίνου δεν σχεδιάζω απολύτως τίποτα. Θα σαπακιαστώ στον καναπέ, ξεχειλωμένη πιτζάμα, θα είναι και γουρουνοday. Θα πάρω ένα ωραίο ντελίβερι και θα είναι το γκομενικό του τα διπλόπιτα. Ο σύντροφος θα λείπει»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved