Κρίστη Καθάργια: Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Μαυρίδη - Οι σχέσεις τους σήμερα
Media

Κρίστη Καθάργια: Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Μαυρίδη - Οι σχέσεις τους σήμερα

Η Κρίστη Καθάργια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time και η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαυρίδη και αν θα υπάρχει επανασύνδεση.

Αρχικά ανέφερε: «Πιστεύω ότι πολλοί δυνατοί είναι ο Φάνης και ο Σάββας. Αγωνιστικά φέτος έχει πολλές πιθανότητες και η Ασημίνα. Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος παρά το γεγονός, που τρέχει γρήγορα. Ήρθα πολύ κοντά με την Ασημίνα, τον Νίκο Γκάνο και με την Κατερίνα. Φέτος όμως πιστεύω ότι η Ασημίνα είναι πολύ πιο γρήγορη και καλή αγωνιστικά από την Κατερίνα. Οι νέοι παίκτες – Ζωή και Ντάνιελ – μας μετέφεραν ότι γενικότερα ότι υπάρχει καλή εικόνα έξω. Δε μας είπαν κάτι μεμονωμένα».

kristi1.jpg

Και πρόσθεσε η Κρίστη Καθάργια: «Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, δεν είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί, θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον, θα ήθελα να το δοκιμάσω, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάτι πιο συγκεκριμένο».

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είπε: «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχω ιδέα. Όσες φορές στη ζωή μου έχω πει ποτέ, το έχω λουστεί, οπότε ποτέ δεν λέω ποτέ. Έχουμε μια πολύ ωραία ανθρώπινη σχέση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή. Ας γίνει ό,τι είναι για καλό».

kristi9.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved