Ελένη Μενεγάκη: Προετοιμάζεται να γιορτάσει με τον Μάκη Παντζόπουλο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;
Media

Ελένη Μενεγάκη: Προετοιμάζεται να γιορτάσει με τον Μάκη Παντζόπουλο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Η Ελένη Μενεγάκη παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου ρώτησε τους συνεργάτες της πως θα περάσουν αυτή τη μέρα αλλά αποκάλυψε τι θα κάνει και εκείνη με τον Μάκη Παντζόπουλο κι αν θα κάνει…

Η Ελένη Μενεγάκη εισέβαλε στο πλατό και ευδιάθετη είπε στους συνεργάτες της: «Τι κάνουν τα παιδάκια μου σήμερα; Αχ αχ αχ, εδώ είμαι!».

Και πρόσθεσε: «Ρε παιδιά για εμένα τα κάνατε όλα αυτά; Ή για να κάνετε τίποτα γλύκες σε κανένα τηλεθεατή συγκεκριμένα; Ομολογώ ότι πρώτα είδα τα κορίτσια. Πρώτα το μάτι μου είδε τα φούξια κραγιόν και τα ίσια ανέμελα μαλλιά, τρελαίνομαι. Μετά πήγε το μάτι στα αγόρια της παρέας με τα σκούρα! Καλά ε; Προετοιμάζεστε για αύριο του Αγίου Βαλεντίνου;»! Και τότε οι συνεργάτες της δεν απάντησαν και εκείνη με χιούμορ απάντησε «ούτε ένας νομίζω δεν προετοιμάζεται για την αυριανή μέρα» και ξέσπασαν σε γέλια.

Μπορεί να μην κάνει τίποτα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά σε λίγες μέρες έχει επέτειο και πάντα γιορτάζει αυτή την ξεχωριστή μέρα με τον Μάκη της.

1707829338323-908751937-elenimenegaki_1707826180_3301807769148300099_205797726.jpg

Η Ελένη ζει το δικό της παραμύθι! Είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της και ερωτευμένη με τον σύζυγό της Μάκη και πολλές φορές μέσα από τα social media η παρουσιάστρια δημοσιεύει στιγμιότυπα τόσο με τον σύζυγό της όσο και με τη μικρή της κόρη.

menegaki-pantzopoilos-(31).jpg

Όπως έχει πει η Ελένη, ο Μάκης της δεν ξεχνά ποτέ την επέτειό τους και δωράκι της παίρνει και μαζί περνούν τη βραδιά.

Δείτε σπάνια στιγμιότυπα με τον Μάκη της αλλά και τι είπε για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved