Ο Παράδεισος των Κυριών: Μέγκυ Σούλι: «Η Στέλλα θέλει να δηλητηριάσει τη Μιράντα αλλά…»
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μέγκυ Σούλι: «Η Στέλλα θέλει να δηλητηριάσει τη Μιράντα αλλά…»

«Καλό κορίτσι» δεν το λες...Ό,τι δεν παίρνει με το καλό, το παίρνει με το... κακό και το άγριο! Τώρα όμως ξεπερνά κάθε όριο, μια και αποπειράται να βγάλει από τη μέση τη Μιράντα, αλλού όμως καταλήγουν τα φαρμακερά της βέλη.

Η Μέγκυ Σούλι μιλάει τα πάντα για τη Στέλλα και όλα τα συγκλονιστικά που θα συμβούν στον «Παράδεισο». Φυσικά έχει... λατρεία με τη Βικτόρια!

  • Η Ματούλα γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο;

«Η Στέλλα αποπειράται να κάνει κακό σε ένα άλλο άτομο και από λάθος... την πληρώνει η μητέρα της -τη δηλητηριάζει δηλαδή!»

  • Ποιον στόχευε στην πραγματικότητα η Στέλλα;

«Τη Μιράντα! Αυτή θέλει να δηλητηριάσει, όταν διαπιστώνει το ενδιαφέρον του Χριστόφορου για εκείνη. Βέβαια δεν ήξερε πως τα χάπια ήταν τόσο βαριά και αρχικά το μόνο που ήθελε ήταν να τη βγάλει από τη μέση για... λίγο. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα είχε στο θολωμένο της μυαλό και έτσι αποδέκτρια του "δηλητηρίου" γίνεται η μητέρα της!».

8eodwra-Tzhmoy-Megky-Soyli.jpg
  • Μα τι κορίτσι είναι η Στέλλα;

«Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι πρόκειται για ένα πλάσμα που πάσχει από βαθύ τραύμα. Όλο αυτό το μένος που έχει με τους ανθρώπους, η προσοχή που θέλει να τραβήξει και η αγάπη που λαχταράει να πάρει έχουν τη βάση τους σε όσα δεν πήρε από τους γονείς της -ούτε από την ίδια της τη μάνα, παρά το γεγονός ότι η Ματούλα δείχνει πολύ δοτικός και τρυφερός χαρακτήρας.

Ας μην ξεχνάμε πως, όταν η Στέλλα μπήκε στο ψυχιατρείο, η μητέρα της δεν πίστεψε ότι εκεί τη βασάνιζαν και τη χτυπούσαν και δεν την υποστήριξε. Επίσης η Ματούλα ήταν πάντα συγκαταβατική με τον άντρα της, δεν προσπάθησε να φύγει -αν και ήταν βέβαια δύσκολο εκείνη την εποχή... Η Στέλλα λοιπόν της το "χρεώνει" αυτό και ρίχνει περισσότερο το φταίξιμο στη μητέρα παρά στον πατέρα της, παρόλο που εκείνος ήταν ένας κακοποιητής, ένας εγκληματίας - και, κακά τα ψέματα, έχει πάρει πολλά από τον τρόπο του. Ό,τι δεν μου δίνουν, θα βρω τρόπο να το πάρω"-λέει συχνά η ίδια και το πιστεύει, Γι' αυτήν, ό,τι δεν μπορείς να πάρεις με το καλό, το παίρνεις με το κακό», είπε η Μέγκι Σούλι στο Τηλέραμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved