Η γη της ελιάς σπόιλερ: Ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια
Media

Η γη της ελιάς σπόιλερ: Ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια

Άκρως ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς», που προβάλλεται με επιτυχία για τρίτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA. O Δημοσθένης μαθαίνει ότι η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια.

Ο Δημοσθένης πριν από λίγο καιρό ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με μία συγκλονιστική αποκάλυψη, όταν η Ασπασία τού ομολόγησε ότι η Ειρήνη δεν είναι βιολογική του κόρη, αλλά καρπός ενός σύντομου έρωτα με έναν άλλον άντρα, το διάστημα που ήταν χωρισμένοι.

dimosthenis-gi-tis-elias.jpg

O μαφιόζος κλονίστηκε μαθαίνοντας την αλήθεια και εκδικήθηκε τη σύζυγό του, κάνοντας παιδί με μία άλλη. Παρ’ όλα αυτά, ούτε για μια στιγμή δεν σταμάτησε να αγαπάει την Ειρήνη και να την αισθάνεται πραγματικό παιδί του. Ένα ακόμα θρίλερ περιμένει τους κατοίκους της Μάνης, όταν ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της κοπέλας. Η Ασπασία τού είχε αναφέρει ψευδώς ότι ήταν κάποιος από τον Πειραιά που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, κρύβοντάς του ότι στην πραγματικότητα ήταν ο Πέτρος Στεφανέας καθώς φοβόταν την αντίδρασή του. Ωστόσο, κάποιοι γνωρίζουν το μεγάλο μυστικό της και ανάμεσα σε αυτούς είναι η Χάιδω, ο Φίλιππος, η Βασιλική και ο Παρασκευάς. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, ο τελευταίος κάνει το μεγάλο λάθος και εξομολογείται πάνω στα νεύρα του στην Ειρήνη ότι είναι ετεροθαλής αδελφή του Φίλιππου.

dimosthenis.jpg

Αυτή η αποκάλυψη προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων και σύντομα ο Δημοσθένης μαθαίνει κι εκείνος με τη σειρά του όλη την αλήθεια. Ακούγοντας ότι η κόρη του είναι αδελφή του Στεφανέα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ξεχειλίζοντας από θυμό και οργή, αποφασίζει να πάει να βρει την Ασπασία και να λογαριαστεί μαζί της. Όταν την αντικρίζει, της ξεκαθαρίζει ότι δεν τη θέλει πλέον στη ζωή του. Παράλληλα, ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι είναι πολλά τα πρόσωπα που γνώριζαν αυτό το μυστικό, το οποίο τον ρεζιλεύει στα μάτια των συγχωριανών του στη Μάνη.

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(10).jpg

Έτσι, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιοι ήξεραν την αλήθεια και την κρατούσαν κρυφή για να λογαριαστεί και μαζί τους. Από την άλλη, η Χάιδω αρχίζει και ανησυχεί για τις επόμενες κινήσεις του Δημοσθένη τώρα που ξέρει την αλήθεια. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved