Παγιδευμένοι σπόιλερ: Η Λίνα εξαφανίζεται
Media

Παγιδευμένοι σπόιλερ: Η Λίνα εξαφανίζεται

Ραγδαίες και άκρως ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Η Άννα καλύπτει τη δολοφόνο του Άκη, που δεν είναι άλλη από την ανιψιό της, τη Λίνα. Έτσι, μαζί με την οικογένειά της προσπαθούν να τη φυγαδέψουν στην Αγγλία. Ωστόσο, ο Δημήτρης ανακαλύπτει τα σχέδιά τους και φτάνει μαζί με τον Ανδρέα και άντρες της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο, πριν η κοπέλα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και φύγει για πάντα μακριά με πλαστό διαβατήριο.

pagidevmenoi.jpg

Χωρίς δεύτερη σκέψη, συλλαμβάνουν τη Λίνα περνώντας της χειροπέδες και την πηγαίνουν στην Ασφάλεια για ανάκριση. Επίσης, εκεί οδηγούνται και όλοι όσοι ήταν εμπλεκόμενοι στον φόνο του Άκη. Την ώρα που φτάνουν στο μέγαρο της Ασφάλειας, όμως, η Λίνα εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Αμέσως, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας ψάχνουν με κάθε τρόπο και με μεγάλη αγωνία να βρουν το κορίτσι. Συγχρόνως, η οικογένειά της, ο Θοδωρής και οι φίλες της ανακρίνονται, αλλά δεν βγάζουν λέξη, επικαλούμενοι το δικαίωμά τους στη σιωπή, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τη Λίνα. Εν τω μεταξύ, εκείνη έχει φύγει αθόρυβα και βρίσκει καταφύγιο στο πατρικό σπίτι του Δημήτρη. Φτάνοντας στο διαμέρισμα, χτυπάει την πόρτα και της ανοίγει η Δάφνη, η οποία την καλοδέχεται, χωρίς φυσικά να γνωρίζει το παραμικρό απ’ όσα έχουν συμβεί.

pagidevmenoi.jpg

Η Λίνα κλαίει με λυγμούς και στη συνέχεια εξουθενωμένη από την έντονη συναισθηματική και ψυχική φόρτιση αποκοιμιέται στο κρεβάτι της μικρής. Λίγη ώρα αργότερα, μπαίνει στο σπίτι ο Σπύρος, ο οποίος τη βλέπει και αποφασίζει να την καλύψει, κρύβοντάς την εκεί, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν τα ίχνη της. Μάλιστα, ζητάει από τη Δάφνη να μην πει σε κανέναν ότι είναι μαζί τους η κοπέλα, τονίζοντάς της ότι αυτό είναι το μυστικό τους. Εν τω μεταξύ, η Άννα προσπαθεί να αποφύγει την προφυλάκιση της οικογένειάς της και συγκρούεται σφοδρά με τον Δημήτρη, δημιουργώντας αγεφύρωτο ρήγμα στον γάμο τους, το οποίο τους οδηγεί στον χωρισμό. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved