Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Δάφνη προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον Ίσσαρη
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Δάφνη προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον Ίσσαρη

Κάνε ότι κοιμάσαι:Οι περιλήψεις των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας. Όλα όσα θα δούμε 

Ο Πέτρος παραδέχεται τις επαφές του με τη γραμματέα της Καμβύση, πριν τη βρουν νεκρή, αλλά συνεχίζει να υποπτεύεται την Άννα. Την ίδια στιγμή, ο Κάσδαγλης προσπαθεί να βοηθήσει τον Νικόλα στα απότομα ξεσπάσματά του. Λίγο μετά, ο τελευταίος εξηγεί στον Ίκαρο ότι η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στον Αχιλλέα είχε να κάνει με τον Μάκη θεωρεί ότι ο Αχιλλέας τον έμπλεξε και πολύ άδικα τον τιμωρεί ο Ίκαρος.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-35-1.jpg

Από την άλλη, η Δάφνη προσπαθεί να κρατήσει απόσταση από τον Ίσσαρη, αλλά την κερδίζει ο χαρακτήρας του. Παράλληλα, ο Φλωρής συνεχίζει το σχέδιό του και υπόσχεται χρήματα στον Σταύρο για να τον ξεπληρώσει για τα στοιχήματα στους παράνομους αγώνες. Η Πέρσα, τώρα, αντιδρά στην επιθετικότητα του Δαμασκηνού και τον προειδοποιεί, βάζοντας στόχο να τον διώξει από το διοικητικό συμβούλιο του σχολείου. Μάλιστα, η Μαργαρίτα προσπαθεί να βοηθήσει την Πέρσα σχετικά με τις υποψίες της. Πιστεύει ότι ο Φλωρής, πέρυσι, δεν είχε μπλέξει μόνο με τη διακίνηση των ναρκωτικών.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-35-6.jpg

Οι μέρες περνούν και η Χρύσα αποτρέπει τον δικηγόρο του Δαμασκηνού να κάνει μήνυση εναντίον του Καλίρη. Την ίδια ώρα, ο Ίκαρος, ύστερα από πολλή σκέψη, συγχωρεί τον Μάκη και τον δέχεται πίσω στο μάθημά του. Εντω μεταξύ, η Μπετίνα αρχίζει να πνίγεται μέσα στο σπίτι και θέλει να κάνει αλλαγές στη ζωή της. Η Λέτα, πάλι, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τον Γιώργο, αλλά εκείνος δεν θέλει. Γιατί ανησυχεί ο Νικόλας για εκείνον και τη μεταστροφή του χαρακτήρα του; Ποιες θα είναι οι τραγικές συνέπειες για τov Φλωρή και τον Γιώργο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved