Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η αφυδάτωση και η κακή σίτιση την οδήγησαν στη ΜΕΘ»
Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η αφυδάτωση και η κακή σίτιση την οδήγησαν στη ΜΕΘ»
MotionTeam
Media

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η αφυδάτωση και η κακή σίτιση την οδήγησαν στη ΜΕΘ»

 Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία μιας και είχε χαμηλή αρτηριακή πίεση.

Η κουμπάρα της ηθοποιού, Αμαρυλλίς είπε στην εκπομπή, Το Πρωινό: «Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αν και είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και ο λόγος που ακόμα κρατείται στο νοσοκομείο».

zozo.jpg

Και τόνισε: «Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ – που είναι η τρέλα της να βγαίνει έξω – τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι», περιγράφει στη συνέχεια το στενό της φιλικό πρόσωπο.

ioannidoy-zozo-(7).jpg

Και πρόσθεσε: «Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών»!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται πια σε θάλαμο του νοσοκομείου και έχει δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved