Μάγδα Τσέγκου: «Αναστασοπούλου και Παπαδάκης έχουν πολύ κόντρα. Δεν μου αρέσει, δείχνει ασέβεια»
Media

Μάγδα Τσέγκου: «Αναστασοπούλου και Παπαδάκης έχουν πολύ κόντρα. Δεν μου αρέσει, δείχνει ασέβεια»

Super Κατερίνα: Η Μάγδα Τσέγκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha και στη Μένια Κούκου και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα, τις τηλεοπτικές κόντρες και τις αλλαγές των εκπομπών.

«Η Αναστασοπούλου με τον Παπαδάκη έχουν πολύ κόντρα στον αέρα. Ο Παπαδάκης γυρνάει, την κοιτάει με ένα βλέμμα… Εμένα δεν με κοίταζε ο Αυτιάς έτσι. Αυτοί ψιλομπαίνουν ο ένας στον άλλο άγρια. Εμείς με τον Αυτιά δεν το είχαμε ποτέ αυτό. Αυτό που κάνει η Αναστασοπούλου δεν το έκανα ποτέ.

Η Μαρία είναι δυναμική, είναι άγρια. Εγώ δεν μπορούσα τότε. Ήμουν πιο μικρή, πιο μαζεμένη, έκανα πάντα ένα βήμα πίσω και τώρα το έχω μετανιώσει. Ήταν λάθος. Έπρεπε την ώρα που ο Γιώργος με έκοβε, να του απαντούσα. Αλλά δεν το έκανε και επίτηδες, έτσι είναι ο Γιώργος Αυτιάς», είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου και συνέχισε:

tsegkou.jpeg

«Δεν μου αρέσει όμως αυτό που βλέπω το πρωί, δείχνει μία ασέβεια. Για να λέει ο Χασαπόπουλος ότι το κάνουν επίτηδες, κάτι θα ξέρει. Εγώ νομίζω ότι τσακώνονται πραγματικά, γιατί είναι δύο δυναμικοί άνθρωποι με προσωπικότητα και επαγγελματίες. Εμένα μου έλεγε συγνώμη. Ο Γιώργος Αυτιάς μπορεί να αντέξει χωρίς τηλεόραση, είμαι σίγουρη. Μετά από τόσα χρόνια, πόση τηλεόραση να κάνεις πια; Πρέπει να κλείσεις και έναν κύκλο, να κάνεις μία καινούργια αρχή. Όποιος και να πάρει τη θέση του, βέβαια, σίγουρα Αυτιάς δεν θα είναι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved