Γη της Ελιάς: Άγρια βασανιστήρια στη Δήμητρα από τους Ρουσσέους
Media

Γη της Ελιάς: Άγρια βασανιστήρια στη Δήμητρα από τους Ρουσσέους

Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα μέρα με την ημέρα μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην έρευνα που της έχει αναθέσει η αστυνομία, αλλά κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, βάζοντας τον εαυτό της σε τεράστιο κίνδυνο.

Η Δήμητρα για μια ακόμα φορά, ψάχνοντας κι άλλα στοιχεία, μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά αυτή τη φορά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί. Φυσικό, όλοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος παραβιάζει το σπίτι: «Εχουμε επισκέπτες εδώ», λέει η γυναίκα του Ρουσσέα κι εκείνος συμφωνεί: «Αυτό είναι σίγουρο, μένει να δούμε ποιος είναι ο ποντικός και να τον πιάσουμε στη φάκα», της απαντάει και αποφασίζουν να δράσουν άμεσα: «Φώναξε να βάλουν κρυφές κάμερες στο υπόγειο χωρίς να το μάθει κανείς, ούτε οι σεκιουριτάδες», λέει ο Ρουσσέας και άμεσα εγκαθιστούν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους.

i-gi-tis-elias.jpg

Οι κάμερες μπαίνουν και η Δήμητρα, που δεν γνωρίζει φυσικά τίποτα, ξαναμπαίνει στο υπόγειο, όπου εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ρουσσέας και οι άντρες του της έχουν στήσει παγίδα και η Δήμητρα πέφτει μέσα, ενώ την ίδια στιγμή συλλαμβάνουν και τον Λάμπρο. Η μυστική αποστολή της Δήμητρας τινάζεται στον αέρα και η ίδια ήδη βρίσκεται στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών

gi-tis-elias.webp

«Ελα, για πες μας τώρα ποιος σε έβαλε», τη στριμώχνουν και η Δήμητρα κρατάει το στόμα της κλειστό. Η στάση της όμως δεν βοηθάει την ίδια καθώς οι Ρουσσέοι θέλουν απαντήσεις και είναι αποφασισμένοι να τις πάρουν με κάθε τρόπο. Η Δήμητρα βασανίζεται άγρια στο υπόγειο. Τη δένουν και τη χτυπούν με μανία, έχοντας ταυτόχρονα ένα όπλο κολλημένο στο κεφάλι της: «Λέγε, γιατί δεν θα βγεις ζωντανή από δω μέσα», την εκβιάζουν και επιμένουν με χίλια δυο βασανιστήρια να τους αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και τι ψάχνει μέσα στο σπίτι τους. Στην ίδια μοίρα βέβαια βρίσκεται και ο Λάμπρος.

Στο μεταξύ, ο Κουράκος έχει αρχίσει να ανησυχεί καθώς η Δήμητρα δεν δίνει σημεία ζωής. Το ίδιο συμβαίνει και στην υπηρεσία, που περιμένουν με αγωνία να μιλήσουν με την αστυνόμο. Οι ώρες περνάνε και πλέον είναι όλοι σίγουροι ότι κάτι έχει πάει στραβά και η Δήμητρα βρίσκεται στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών. Ο Κουράκος έχει αρχίσει να πιέζει: «Δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε, θα τους σκοτώσουν», λέει και πεθάνει από αγωνία για τη ζωή της Δήμητρας. Αμέσως δίνεται η εντολή για να επέμβουν και η αστυνομία στήνει ολόκληρη επιχείρηση με επικεφαλής τον Κουράκο για να σωθούν η Δήμητρα και ο Λάμπρος. Δυνάμεις όλης της αστυνομίας έχουν κυκλώσει την έπαυλη και με συντονισμένες κινήσεις μπαίνουν μέσα. Με σκληρή μάχη κατορθώνουν να απελευθερώσουν τη Δήμητρα, αφήνοντας πίσω νεκρούς και τραυματίες, ενώ κατορθώνουν να συλλάβουν και κάποια μέλη της μαφίας.

Kourakos.jpg

Γη της ελιάς Κουράκος

Ο Κουράκος καταρρακωμένος κι αφού οι ώρες έχουν περάσει, την αγκαλιάζει και της λέει με δάκρυα: «Αν πάθαινες κάτι θα πέθαινα», ενώ η Δήμητρα πέφτει κι αυτή στην αγκαλιά του, αλλά βλέπουμε στο βλέμμα της κάτι να τη βασανίζει. Από την επόμενη μέρα και μετά η Δήμητρα αρχίζει να συμπεριφέρεται παράξενα απέναντι στον Κουράκο. Αρχίζει να τον αποφεύγει και δείχνει προβληματισμένη. Ωστόσο, δεν εκμυστηρεύεται σε κανέναν τι είναι αυτό που την απασχολεί. Παράλληλα, μετά από αυτό το περιστατικό, ο Κουράκος και ο Ορέστης κάνουν ένα πρώτο βήμα προσέγγισης, καθώς ο Ορέστης δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν.

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved