Παγιδευμένοι: Ο Χατζής εκβιάζει την Άννα- Οι περιλήψεις των επεισοδίων
Media

Παγιδευμένοι: Ο Χατζής εκβιάζει την Άννα- Οι περιλήψεις των επεισοδίων

Παγιδευμένοι:Οι περιλήψεις των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας. Ο εκβιασμός του Χατζή στην Άννα αλλά και η απογοήτευση του Δημήτρη που μαθαίνει την αλήθεια. 

Η Λίνα αποφασίζει να πάει στην Αστυνομία για να πει όλη την αλήθεια, ενώ η Χρύσα προσπαθεί να την εμποδίσει και καταλήγει στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ο Χατζής εκβιάζει την Άννα, γνωρίζοντας ότι η ανιψιά της είναι η δολοφόνος και ο Δημήτρης ανακαλύπτει όλη την αλήθεια...

Ο Θόδωρος συνειδητοποιεί σοκαρισμένος ότι ο Χατζής και ο Μίλτος έχουν στα χέρια τους ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή της Λίνας, αλλά δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και τι να κάνει προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του. Την ίδια στιγμή, εκείνη παλεύει με τους δικούς της εφιάλτες. Έτσι, παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση, η οποία πρόκειται να αλλάξει όλη της τη ζωή. Για την ακρίβεια, η Λίνα ετοιμάζεται να ομολογήσει όλη την αλήθεια στην Αστυνομία για τον φόνο του Άκη και να υποστεί τις συνέπειες. Όταν οι γονείς της κοπέλας και η γιαγιά της, η Ειρήνη, ανακαλύπτουν τις προθέσεις της, τρέχουν να τη βρουν, όντας πανικοβλημένοι.

pagidevmenoi.jpg

Όμως ένα αυτοκινητικό ατύχημα τους σταματά. Συγκεκριμένα, την ώρα που η Χρύσα επιχειρεί να φτάσει στο αυτοκίνητο του Νίκου, τρέχει στον δρόμο και τη χτυπάει ένα διερχόμενο όχημα. Έτσι, ο πρώην σύζυγός της τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από την άλλη, ο Θοδωρής ενημερώνεται για το τι σκοπεύει να κάνει η κοπέλα και προσπαθεί να την προλάβει για να την εμποδίσει.

Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια

Η εκδρομή της Άννας και του Δημήτρη λήγει άδοξα και ο εισαγγελέας μαζί με τον Ανδρέα και τον Σταύρο προσπαθούν να καταλάβουν ποιο είναι το σχέδιο του Χατζή. Παράλληλα, η Άννα, ύστερα από ένα τηλεφώνημα του αδίστακτου δικηγόρου, πηγαίνει στο γραφείο του για να μιλήσουν ξεκάθαρα.

pagidevmenoi.jpg

Τότε εκείνος την εκβιάζει ανοιχτά, αποκαλύπτοντάς της oτι γνωρίζει ότι η Λίνα είναι η δολοφόνος του Άκη. Υπό τον φόβο των εξελίξεων, η Άννα, που είναι ήδη συναισθηματικά φορτισμένη, βρίσκεται σε εγρήγορση. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης σκέφτεται πώς θα μπορέσει να ανακαλύψει αν όντως η Λίνα σκότωσε τον Άκη. Τότε λαμβάνει ανώνυμα ένα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο στέλνει ο Χατζής και αυτό εμπεριέχει μια σκηνή από τη δολοφονία. Έτσι, ο εισαγγελέας επιβεβαιώνει τις υποψίες του. Το αρχικό σοκ του γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν ο Δημήτρης αποκαλύπτει αυτή τη σοκαριστική πληροφορία στην Άννα, διότι αντιλαμβάνεται ότι η γυναίκα τη γνώριζε ήδη.

Τότε ένα μεγάλο δίλημμα ορθώνεται μπροστά τους και έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη σχέση τους, στις οικογένειές τους και τις αξίες τους. Τόσο ο Δημήτρης όσο και η Άννα καλούνται, λοιπόν, να πάρουν ορισμένες σκληρές και επώδυνες αποφάσεις

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved