H παραλία – Γωγώ Καρτσάνα: Η συνεργασία, ο ρόλος και η ζωή στα Μάταλα
Media

H παραλία – Γωγώ Καρτσάνα: Η συνεργασία, ο ρόλος και η ζωή στα Μάταλα

Η Γωγώ Καρτσάνα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 «Η παραλία», υποδυόμενη τη Μαρία, μια νεαρή γυναίκα η οποία, με όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, έχει χάσει τον εαυτό της και ακολουθεί μια αυτοκαταστροφική πορεία.

Η ηθοποιός μιλά για όλα όσα θα συμβούν στα προσεχή επεισόδια κι εύχεται η ηρωίδα της να βγει στο φως».

Με τον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο έχετε ξανασυνεργαστεί στη δραματική σειρά «Ερωτας μετά». Αυτό ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για να δεχτείτε τον ρόλο της Μαρίας;

«Είμαι πολύ ευγνώμων που τον έχω γνωρίσει. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό άνθρωπο και για έναν απίστευτα ταλαντούχο σκηνοθέτη, έξυπνο, με καλαισθησία και αστείρευτη αγάπη για τη δουλειά του. Αγαπάει τους ηθοποιούς του και όλους τους ανθρώπους που συνεργάζεται. Τον εμπιστεύομαι και τον πιστεύω πολύ, οπότε το "ναι" σε αυτή τη δουλειά το είπα χωρίς να το σκεφτώ».

H-PARALIA-EPEISODIO-65-5.jpg

Ανυπομονούσατε να πάτε για γυρίσματα στα Μάταλα; Νιώσατε να παίρνετε κάτι από την ενέργεια της παραλία;

«Τα πρώτα μας γυρίσματα ξεκίνησαν από εκεί. Είναι μια τόσο όμορφη παραλία! Οι σπηλιές που χρυσαφίζουν σε κάθε ηλιοβασίλεμα κάνουν το μέρος αυτό που έχει τη δική του ιδιαίτερη ιστορία, ακόμα πιο μαγικό. Παρόλο που έχουν περάσει χρόνια, όποιος κι αν το επισκεφθεί θα νιώσει την ενέργεια και την ηρεμία που διατηρεί, σαν ένα μικρό ταξίδι στον χρόνο».

Στην «Παραλία» υποδύεστε τη Μαρία Ζαφειράκη. Ένα αντισυμβατικό κορίτσι για την εποχή του. Από πού αντλεί αυτό το αίσθημα ανεξαρτησίας;

«Κάποια πράγματα είναι ιδιοσυγκρασιακά μεν αλλά ο τρόπος που τη μεγάλωσε ο μπαμπάς της έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Εχασε τη μαμά της σε νεαρή ηλικία και ο πατέρας της φοβούμενος, ως μοναδικός γονέας, για την ανατροφή της ήθελε να είναι σίγουρος πως η Μαρία μεγαλώνοντας θα είναι ευτυχισμένη. Ετσι της έδωσε τα εφόδια ώστε να γίνει μια δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα που δεν θα φοβάται κανέναν και θα διεκδικεί τα "θέλω" της. Μπορεί να μην έχει ταξιδέψει ποτέ, όμως από μικρή ηλικία συναναστρεφόταν με ξένο κόσμο λόγω της πανσιόν».

H-PARALIA-EPEISODIO-48-4.jpg

Το ότι στα Μάταλα έχουν έρθει οι χίπηδες της δίνει ανάσες;

«Η Μαρία είναι πολύ ανοιχτή να γνωρίσει νέους ανθρώπους, διαφορετικές κουλτούρες, ξένους πολιτισμούς. Είναι μεγάλη η ανάγκη της να ταξιδέψει αλλά αφού δεν μπορεί οι συναναστροφές της με τους χίπηδες τη βοηθούν πολύ να εξελιχθεί ως άνθρωπος και να αισθανθεί ελεύθερη. Οι χίπηδες είναι άτομα πολυταξιδεμένα, από κάθε γωνιά του πλανήτη και ο καθένας τους κουβαλά τη δική του ιστορία εμπλουτισμένη με διαφορετικές εμπειρίες. Ετσι ο χρόνος της σε αυτό το μικρό χωριό σίγουρα δεν κυλά βαρετό»

Πηγή tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved