Παγιδευμένοι – Κυριακίδης: «Ο Γεράσιμος είναι ένας Ρομπέν της πόλης»
Media

Παγιδευμένοι – Κυριακίδης: «Ο Γεράσιμος είναι ένας Ρομπέν της πόλης»

Η καλλιτεχνική του πορεία είναι μακρό και ζηλευτή, εκείνος όμως συνεχίζει ακατάπαυστα ως σκαπανέας της τέχνης του να υφαίνει με σεβασμό και αγάπη ρόλους και χαρακτήρες, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την ήδη πλούσια καριέρα του.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κυριακίδη, ο οποίος και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα τον συναντάμε στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια»

Δεύτερη σεζόν για τους «Παγιδευμένους», το σενάριο των οποίων έχει ακόμη μεγαλύτερη πλοκή. Ειδικά ο ήρωάς σας ο Γεράσιμος στα προσεχή επεισόδια βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

«Ο Γεράσιμος στα μάτια του κόσμου είναι εγκληματίας αλλά αποδεικνύεται ότι είναι κάτι ουσιαστικότερο».

kyriakidis-9.jpg

Στον πρώτο κύκλο μας συστήθηκε ως ένας σκληρός άντρας που δρα στην παρανομία, ενώ κάνει τα πάντα για την οικογένειά του.

«Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να βρω τα στοιχεία που συνθέτουν τον πολυσχιδή χαρακτήρα του γιατί έχει φτάσει μέχρι τον φόνο και διαπίστωσα ότι έχει και πολύ καλά συστατικά. Πουθενά δεν αναφέρει για λαθρεμπόριο. Δεν μίλησε ποτέ για πορνεία και ναρκωτικά ούτε συμβόλαια θανάτου και εκτελέσεις. Κάνει αναίμακτες ληστείες. Και πάλι όμως ξεχωρίζει το δίκιο από το άδικο. Αναλαμβάνει να απαλλάξει τον κόσμο από ανθρώπου; που δεν είναι καθαροί. Γι’ αυτό λέει στον εγγονό του τον Θοδωρή που όσο θα γυρίζει η γη θα υπάρχουν πλούσιοι εις βάρος των φτωχών. Κι αυτό που του φτάνει είναι να φροντίσει το μαγαζί και να συνεχίσει αυτό που αντιπροσωπεύει, να τα παίρνει από τους πλούσιους και να τα δίνει στους φτωχούς. Ο Γεράσιμος είναι ένας Ρομπέν της πόλης κι ένας θρήσκος άνθρωπος. Είναι ο μόνος που κάνει τον σταυρό του. Εχει τον δικό του αξιακο κώδικα και τις αρχές του».

Για αυτό σκότωσε και τον πατέρα του μικρού Μιχαήλ.

«Ηταν ξεκάθαρο; και ομολόγησε. Είπε ότι δεν πρόλαβε να σώσει τη μητέρα, αλλά αν δεν τον έβγαζε από τη μέση, εκείνο; θα σκότωσε και το παιδί. Ο Γεράσιμο; προσέγγισε την οικογένεια του ξανά για τον Μιχαήλ, αλλά τελικά έμεινε γιατί r την αγαπούσε. Είναι υπερευαίσθητο; τελικά. Σκοτώνει με αγάπη (γελάει)».

kyriakidis-5.jpg

Ο σκοπός του ήταν όταν θα φύγει από τη ζωή, η οικογένειά του να φροντίσει τον Μιχαήλ.

«Οταν το έμαθε ο Σπύρος θύμωσε και τον έδιωξε. Εκεί του δίνω ένα δίκιο. Ο Γεράσιμος δεν τον ρώτησε, όπως δεν ρώτησε και τον Θοδωρή επιφορτίζοντάς τον με την ευθύνη να τον προσέχει».

Ανέλαβε όμως και ο ίδιος μια ευθύνη. Πήρε πάνω του τον φόνο τού Ακη για να σώσει τη Λίνα

«Ετσι είναι. Ο Γεράσιμος οργάνωσε όλη την ομάδα ώστε να πουν τα ίδια πράγματα στην ανάκριση. Δεν σταματάει μέχρι να πετύχει τον σκοπό του. Το δράμα του είναι ότι η αγαπημένη του νύφη και ο εγγονός του ο Δημήτρης ψάχνουν συνεχώς μέχρι να βρουν την αλήθεια. Τελικά αναγκάστηκε να την αποκαλύψει στην Άννα. Παρ' όλα αυτά, δεν σκύβει το κεφάλι και προχωράει. Όταν τον έκλεισαν φυλακή τη; ζήτησε να σταματήσει να ανασκαλεύει την υπόθεση. Εγώ πεθαίνω", της αποκάλυψε και τη; εξήγησε ότι δεν υπάρχει νόημα να προχωρήσει την έρευνα περαιτέρω. Με την Αννα μοιάζουν πολύ. Ομως οι δρόμοι τους με τον Δημήτρη δεν τέμνονται πουθενά. Είναι παράλληλοι»

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved