Παγιδευμένοι – Κυριακίδης: «Είμαστε σε αναμονή για τον 3ο κύκλο. Πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση»
Media

Παγιδευμένοι – Κυριακίδης: «Είμαστε σε αναμονή για τον 3ο κύκλο. Πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση»

Για τον τρίτο κύκλο της σειράς Παγιδευμένοι και αν θα συνεχίσει αλλά και για τα κοινά στοιχεία του Γεράσιμου με τον Ιάκωβο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέφανος Κυριακίδης.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς στην Τουρκία ο ήρωας συνεχίζει να βρίσκεται στο καστ. Εχετε συζητήσει με την παραγωγή το ενδεχόμενο μιας ακόμη σεζόν;

kyriakidis.jpg

«Είναι ρευστά ακόμη τα πράγματα. Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Σε μια επιτυχημένη σειρά, ανεξαρτήτως των προσωπικών επιθυμιών, καταλαβαίνω την ανάγκη των ηθοποιών αλλά και των ανθρώπων πίσω από τις κάμερες να γνωρίσουν τι μέλει γενέσθαι, ειδικά στις ημέρες που ζούμε. Είμαστε σε αναμονή. Για μένα, πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση. Κατά τα άλλα χαίρομαι που δουλεύω σε ένα άψογο περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα».

Πάντως ο Γεράσιμος έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον Ιάκωβο από τη «Γη της ελιάς»

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν διαφορετική αφετηρία και διαφορετικό προορισμό, αλλά είναι και οι δύο δίκαιοι. Από πλούσιος Ιάκωβος, τώρα έρχομαι ως μαφιόζος για να πάρω πίσω ό,τι εκείνος έδωσε (γελάει). Ο ένας ρόλος βοηθάει τον άλλον. Τώρα που πήγαμε με τη θεατρική παράσταση "Τα τελευταία φεγγάρια" στην Κύπρο είπα να καλέσω τον Απόστολο Γκλέτσο σε μονομαχία γιατί τα έχει μπλέξει με την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) και δυστυχώς εκείνη ανταποκρίνεται. Ετσι τους έδωσα την ευχή μου και ως Γεράσιμος δεν έδωσα εντολή να τον τιμωρήσουν (γελάει)».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved