Ναυάγιο - Θάνος Λέκκας: «Θα δούμε τον Μιχάλη να λυγίζει, όταν αρχίσουν τα προβλήματα»
Media

Ναυάγιο - Θάνος Λέκκας: «Θα δούμε τον Μιχάλη να λυγίζει, όταν αρχίσουν τα προβλήματα»

Ναυάγιο: Για τις εξελίξεις του ρόλου του δίνοντας spoiler, μίλησε ο Θάνος Λέκκας.

Ο Μιχάλης δεν θα εξαγριωθεί, να μπει με ορμή στη μάχη;

«Ο Μιχάλης δεν θα έλεγα ότι είναι ήρεμος. Αντίθετα, παθιάζεται, πωρώνεται, είναι σταθερός στις απόψεις του. Όμως, νομίζω πως θα τον δούμε και να λυγίζει, όταν αρχίσουν τα προβλήματα να γίνονται πολύ σοβαρά. Όπως ήταν τότε με τη δουλειά του, που κάπως λύθηκε. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή θα δούμε ποιος θα είναι δίπλα του, λέγοντάς του αυτά που χρειάζεται να ακούσει για να σηκωθεί και να πολεμήσει πάλι».

Κάποιο γυναικείο πρόσωπο;

«Δεν μπορώ να το πω αυτό. Μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει η Ελένη Αργυράκη, η γυναίκα του. Δεν είναι ένας βοηθητικός χαρακτήρας. Είναι δίδυμο αυτό το ζευγάρι και αυτό είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Είναι ο ένας για τον άλλο. Μοιάζουν στα σωστά σημεία και έχουν μια απίστευτη δυναμική ισορροπία. Είναι φτιαγμένοι από θάρρος και αξίες. Προχωρούν μαζί».

1698314910028-904277248-thanos-lekkas-(5).jpg

Θάνος Λέκκας

Θα υπάρξει πρόβλημα υγείας για να έχει αυτόν τον άνθρωπο δίπλα του, όταν ο Μιχάλης λυγίσει;

«Δεν θα είναι υγείας, θα είναι πολύ σοβαρό. Το πρόσωπο που θα του σταθεί θα είναι φιλικό. Σε κάποια στιγμή ο Μιχάλης λέει: “Όχι, δεν τα παρατάω”».

Γιατί επέλεξε να γίνει ναυτικός;

«Τι ωραία ερώτηση! Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος και παθιασμένος, κάτι που είναι και η θάλασσα. Είναι μια δύσκολη δουλειά αυτή του ναυτικού, που δεν μπορούν πολλοί να κάνουν. Νομίζω ότι κάπου μέσα του μπορεί να νιώθει ότι πρέπει να την κάνει αυτός, αφού δεν μπορούν άλλοι. Έχει ένα κύρος και μια ευθύνη, οπότε μπορεί να τον πάει μπροστά. Να προστατεύει τους ανθρώπους. Η Ελλάδα, ειδικά τότε, ήταν μια ναυτική δύναμη, όπου πολλοί ασχολούνταν με τα εμπορικά ή τα επιβατηγό πλοία. Είναι μια δουλειά με αξιοπρέπεια και ηρωική με έναν τρόπο. Ο Μιχάλης θα μπορούσε να είναι και πυροσβέστης, αλλά η δουλειά του έχει το επείγον. Αυτό είναι πιο σταθερό και συγκροτημένο».

Πηγή Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved