Σταμάτης Φασουλής: «Υπήρχε κάτι πολύ έντονο με τη Νένα Μεντή...»
Media

Σταμάτης Φασουλής: «Υπήρχε κάτι πολύ έντονο με τη Νένα Μεντή...»

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στο Happy Day για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά είπε: «Δεν βγαίνω έξω τα βράδια, ούτε για να φάω δεν βγαίνω, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη. Προτιμώ να τα μαγειρεύω στο σπίτι, για να ξέρω και πώς είναι. Έχω βγει πολύ στη ζωή μου, γύριζα όλη την Αθήνα».

fasoulis.jpg

Και πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής: «Έπινα πάρα πολύ κάποτε, επειδή δεν μεθούσα. Και όπως ήρθε, έτσι έφυγε. Το ποτό ήρθε μαζί με την επιτυχία. Με ένα ποτό στο χέρι γυρίζαμε από παρέα σε παρέα και σαχλαμαρίζαμε. Για 10 χρόνια ήμουν λίγο σούργελο, τώρα τα κοροϊδεύω. Τα νιάτα βέβαια πρέπει να ξοδευτούν».

Και τόνισε: «Έχω γευτεί και την επιτυχία, και τη μετριότητα και την παταγώδη αποτυχία. Έχω περάσει περίοδο που αισθανόμουν ότι δεν άξιζα αλλά και άλλες που ένιωθα πως μόνο εγώ ήμουν κι άλλος κανείς. Η αγάπη μου για το θέατρο ήταν μεγαλύτερη από το ταλέντο μου»!

FASOULIS-3-2.jpg

Και υπογράμμισε: «Σε μένα υπήρξε ο απόλυτος έρωτας, ερωτεύτηκα τρεις φορές στη ζωή μου. Ισχύει ότι υπήρξε κάτι πάρα πολύ έντονο ανάμεσα σε μένα και τη Νένα Μεντή. Δεν ξέραμε να του δώσουμε όνομα, ήμασταν πολύ νέοι και το αφήσαμε έτσι… ανώνυμο και έκθετο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved