Μάρω Κοντού: «Πήγα στο εξωτερικό και μου είπαν ‘δε θα κάνεις ποτέ παιδί’»

Η Μάρω Κοντού.

Media

Μάρω Κοντού: «Πήγα στο εξωτερικό και μου είπαν ‘δε θα κάνεις ποτέ παιδί’»

Στην εκπομπή, Mega Καλημέρα προβλήθηκε η μοναδική συνάντηση που είχε πριν από 10 ολόκληρα χρόνια η Νανά Παλαιτσάκη με τη Μάρω Κοντού και είχε μιλήσει για την απόκτηση παιδιού, τον έρωτα με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

H ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του MEGA, που διανύει τον τρίτο της κύκλο, «Η Γη της Ελιάς», αφηγείται τι συνέβη ανάμεσα στην ίδια και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ μιλά και για τον χωρισμό της από τον τότε σύζυγό της.

«Οι άντρες δε θέλουν δυναμικές γυναίκες γιατί αισθάνονται κατώτεροι. Ο άνδρας είναι αδύναμος, ευαίσθητος και εγωιστής αλλά το κρύβει. Παντρεύτηκα με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς από μεγάλο έρωτα».

kontou-(2).jpg

Για τη Βουγιουκλάκη

Σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει: «Η Βουγιουκλάκη έκανε σχέση με τον Αριστείδη, αλλά είχαμε απομακρυνθεί, ήμασταν όμως ακόμα παντρεμένοι. Όταν μου είπε ο Αριστείδης ότι έκανε σχέση με την Αλίκη, στην αρχή ένιωσα περίεργα και πέρασα δύσκολα. Δεν κράτησε πολύ η σχέση τους, η Αλίκη παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ».

maro-kontou.webp

Και είχε τονίσει: «Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το θέμα ενός παιδιού, από πολύ μικρή ήξερα πως δε θα κάνω. Όταν σκεφτόμουν να κάνω παιδί, το έψαξα. Πήγα στο εξωτερικό και μου είπαν ‘δε θα κάνεις ποτέ παιδί’. Λυπάμαι όσες έχουν παιδιά για τις αγωνίες τους… τελικά είμαι τυχερή».

Δείτε απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved