Χατζίδου: «"Μείναμε" με την ατάκα του Μακαλιά στη  Μενεγάκη» - Η ατάκα για τον Ουγγαρέζο
Media

Χατζίδου: «"Μείναμε" με την ατάκα του Μακαλιά στη Μενεγάκη» - Η ατάκα για τον Ουγγαρέζο

H Ελένη Χατζίδου μίλησε για την απόφαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να μπλοκάρει στο Instagram τη Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και το σχόλιο του Δημήτρη Μακαλιά στην Ελένη Μενεγάκη που ήταν καλεσμένος.

Η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την ατάκα του Μακαλιά στην Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν της είπε ότι το έκανες εσκεμμένα ή όχι. Της είπε ότι ο χαρακτήρας σου, το ότι δεν μπλέκεσαι με έριδες, σε κουτσομπολιά… Εγώ το μεταφράζω ότι της είπε πως το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει χτιστεί με το να μην μπλέκεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις»!

Ανώνυμο σχέδιο - 1

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας άνθρωπος που έχει πραγματικά πολύ χιούμορ, που αυτοσαρκάζεσαι. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση που παθιάζεται, πεισμώνει, που τον πιάνει ο εγωισμός του, που κρατάει πράγματα από ανθρώπους που άλλος θα έλεγε: εντάξει, δεν έγινε και τίποτα ρε αδερφέ», σχολιάζει η τραγουδίστρια στον αέρα της εκπομπής.

makalias.jpeg

Και τόνισε: «Πραγματικά εμένα με στενοχωρεί αυτό το πράγμα με τα block. Λέω: γιατί ρε παιδάκι μου, τι του κάνανε πια; Δεν είναι κάτι στιγμιαίο, γιατί το κρατάει ακόμη. Ξέρω από ανθρώπους που είναι γύρω του ότι είναι τυπάκι».

b6499d17-ouggarezos-maggira.webp

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και η ίδια η Μπέττυ απόρησε με αυτό το block που έγινε και το ανέβασε στο Instagram. Αλλιώς δεν θα το ανέβαζε».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved