Βάσια Παναγοπούλου: «Είπα δε θα αφήσω να μου ξανασυμβεί αυτό, που φοβάμαι…»
Media

Βάσια Παναγοπούλου: «Είπα δε θα αφήσω να μου ξανασυμβεί αυτό, που φοβάμαι…»

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς, μίλησε στο Πάμε Δανάη για τον ρόλο της «Ασπασίας» και τα κοινά που έχει μαζί της και αναφέρθηκε και στα παιδιά της.

«Τα μηνύματα που παίρνω από τις γυναίκες είναι καταπληκτικά. Τώρα που ζούμε την εποχή που η Ασπασία έχει ορθώσει το ανάστημά της, έχει φύγει από το σπίτι, προσπαθεί να σταθεί στα δικά της πόδια, τα μηνύματα που παίρνω είναι ‘βάστα, κράτα γερά, μη μασάς’».

gi-tis-elia-vasia.jpg

Όσο για το αν η ίδια έχει κάνει υποχωρήσεις στην προσωπική της ζωή;

«Θεωρώ ότι εδώ η ‘Ασπασία’ υφίσταται μια κακοποιητική συμπεριφορά. Θεώρησα εσφαλμένα, όπως και η Ασπασία, ότι η απόδειξη της αγάπης είναι να υποχωρήσω σε πράγματα που δε με ευχαριστούσαν καθόλου και που όταν πήρα απόσταση από αυτά, αναρωτιόμουν πώς εγώ μπόρεσα και άφησα τον εαυτό μου να το κάνει αυτό. Είναι χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όταν λες ‘είναι πολύ καλό αυτό για μένα’ αρχίζει και υποχωρεί η αξιοπρέπεια, δε θα πω ο εγωισμός. Το να υποχωρείς σε σημείο που να μην αναγνωρίζεις την προσωπικότητά σου είναι πολύ μειωτικό».

Όπως λέει η ίδια: «Το καλό είναι ότι επανήλθα. Πέρασα ένα διάστημα που δεν ήξερα μήπως έχω φτάσει στην αντίπερα όχθη. Πήρα τέτοια απόσταση άμυνας πια και είπα δε θα αφήσω να μου ξανασυμβεί αυτό, που φοβάμαι μήπως έγινα παραπάνω αυστηρή από όσο πρέπει. Ισχύει ακόμη αυτό. Πρώτα με τον εαυτό μου και μετά η σχέση μου με τους απέναντί μου. Δεν πάω με την πρώτη σκέψη, θέλω να το ξανασκεφτώ άλλη μία. Είμαστε άνθρωποι κανονικοί, κάνουμε λάθη, πέφτουμε ξανασηκωνόμαστε, αν δεν πάθουμε δε θα μάθουμε».

Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην προσωπικότητά της, λέει:

«Νομίζω ότι παραείμαι δοτικό άτομο, η χαρά μου είναι να δίνω χαρά στον άνθρωπο που έχω απέναντί μου, μόνο έτσι νιώθω καλά. Έχω περάσει στιγμές πολύ μεγάλης αυτοσυγκέντρωσης, πολύ κλεισίματος στον εαυτό μου σε σημείο οριακό, αλλά κάθε φορά που επιστρέφω στα βαθύτερά μου και κάνω την ενδοσκόπησή μου, θεωρώ ότι βγαίνω λίγο καλύτερος άνθρωπος. Για μένα το ζητούμενο είναι να είμαι καλύτερη κάθε φορά. Προσπαθώ να εξελιχθώ, να γίνω καλύτερη, για μένα και για τους άλλους».

«Το παιδί μέσα μου υπάρχει γιατί δεν μπορεί να ησυχάσει, έχω πάντα περιέργεια. Αυτό το πράγμα το ενθουσιώδες, να δω έναν καινούργιο τόπο, είναι σχεδόν παιδικά αυτά που έχω, δεν περνάει είναι χαρακτήρας», συμπληρώνει.

Για τα παιδιά της

«Θέλω να ελπίζω ότι θα είμαι χρήσιμη στη ζωή τους και παρούσα για πράγματα που δε θα είναι μικρές δικαιολογίες για να υπάρχω, αλλά χρήσιμη πραγματικά», λέει σχετικά με τα παιδιά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved