H Γη της Ελιάς - Παναγοπούλου: «Το διαζύγιο θα βγει, αλλά η Ασπασία έχει να τραβήξει…»
Media

H Γη της Ελιάς - Παναγοπούλου: «Το διαζύγιο θα βγει, αλλά η Ασπασία έχει να τραβήξει…»

 

Η Βάσια Παναγοπούλου η οποία υποδύεται την Ασπασία στη Γη της Ελιάς, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και έδωσε δυνατά spoilers για τη σειρά.

Αρχικά είπε: «Έχουμε 4ο κύκλο που έρχεται. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βάνα, η οποία βγάζει κάθε φορά διάφορα».

Όσο για το αν η μεγάλη ανατροπή που έρχεται στα επόμενα επεισόδια αφορά την αποκάλυψη του πραγματικού πατέρα της Ειρήνης;

«Ναι θα το μάθει. Το λάθος της Ασπασίας, που είναι καλός άνθρωπος, είναι ότι κράτησε πολλά μυστικά μέσα της. Φυσικά η οριακή στιγμή που έχασε τον γιο της και η ψυχοθεραπεία που έκανε, την έκανε να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα, να δει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τη ζωή κατάματα, γι’ αυτό πήγε και ομολόγησε μόνη της ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Ήθελε πολλά κότσια για να το κάνει απέναντι σε αυτόν τον άνδρα.

vasia.panagopoulou_1695730102_3200338518457064227_6586050666.webp

»Θα το μάθει γιατί η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια. Για τον Κίμωνα τώρα ακόμα δε χωρίζονται γιατί εκεί, φαντάζομαι, θα γίνει πανικός, αλλά η ιστορία του πραγματικού πατέρα της Ειρήνης θα βγει στην επιφάνεια. Θα το μάθει και η Ειρήνη. Η Ειρήνη προφανώς χαίρεται γιατί με τον Φίλιππο νιώθει πολύ κοντά, συν το ότι έχει χάσει τον έναν της αδερφό. Χαίρεται που αποκτά τον αδερφό της. Ο Δημοσθένης θα πάρει ανάποδες. Αλλά επειδή στη ζωή του τα πράγματα δεν του έρχονται όπως θέλει και όπως τα έχει στρώσει ως εκδίκηση στην Ασπασία, θα ταλανιστεί πολύ με αυτό το παιδί που έβαλε μπροστά να φτιάξει, μια ανθρώπινη ζωή μόνο και μόνο από εκδίκηση».

gi-tis-elias-aspasia.jpg

Η ίδια αποκαλύπτει πως:

«Το διαζύγιο θα βγει, αλλά η Ασπασία έχει να τραβήξει τον δικό της δρόμο, για να σταθεί στα πόδια της και θα τα καταφέρει, θα βγει νικήτρια από αυτήν την ιστορία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved