Έρημη Χώρα: Έρχεται ο Β’ Κύκλος της σειράς
Media

Έρημη Χώρα: Έρχεται ο Β’ Κύκλος της σειράς

Με 8 νέα επεισόδια έρχεται, την επόμενη σεζόν, ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Έρημη χώρα», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα.

Η «Έρημη χώρα», η πρώτη παραγωγή του ERTFLIX, η οποία προβλήθηκε αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ πριν από τη μετάδοσή της στη γραμμική τηλεόραση, έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό και τους τηλεκριτικούς τόσο για τις υποδειγματικές ερμηνείες των ηθοποιών όσο και για την πλοκή της υπόθεσης.

Η σειρά έως σήμερα έχει καταγράψει περισσότερες από 2 εκατομμύρια θεάσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ.

erimi-xora.jpg

Μετά την επιτυχημένη πορεία στο ERTFLIX, η τηλεοπτική πρεμιέρα του Α’ Κύκλου της σειράς θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 21:15, στην ΕΡΤ1.

Η υπόθεση

Η υπόθεση αφορά την κηδεμονία ενός παιδιού που χάνει ξαφνικά τους γονείς του σε τροχαίο δυστύχημα. Όλοι οι βασικοί ήρωες συνδέονται σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια κηδεμονίας, που πρόκειται να τους φέρει αντιμέτωπους με τους δαίμονές τους και ταυτόχρονα να αναγκάσει την παγωμένη καρδιά τους να «ξυπνήσει» ξανά. Δώδεκα χρόνια πριν, ο αγρότης Λουκάς υπερασπίζεται τον γιο του, που δέχεται βίαιη επίθεση από ανθρώπους της νύχτας, επειδή ερωτεύτηκε μια Ρουμάνα που κινδύνευε από κυκλώματα. Λίγες ημέρες μετά, άγνωστοι βιάζουν και σκοτώνουν τη γυναίκα του και ο άντρας μεταμορφώνεται σε έναν σκληροτράχηλο ερημίτη που οπλοφορεί.

danai-skiadi-erimi-xora-gossiptv.jpg

Μήνες αργότερα, ο γιος του παντρεύεται τη Ρουμάνα, η οποία είναι έγκυος στο παιδί τους, αλλά ο Λουκάς δεν τον συγχωρεί και κόβει κάθε επαφή μαζί του. Το ζευγάρι αποκτά την Εύα, την οποία ο Λουκάς δεν την έχει δει ποτέ. Ύστερα από έντεκα χρόνια, όταν σκοτώνονται σε αυτοκινητικό δυστύχημα οι γονείς του κοριτσιού, ο Λουκάς είναι ο μόνος Έλληνας συγγενής της που μπορεί να αναλάβει την κηδεμονία της. Η κοινωνική λειτουργός Μαρίνα προσπαθεί να τον προσεγγίσει, αλλά ο άντρας αρνείται κάθε ανάμειξη. Τότε η γυναίκα βάζει σκοπό να μην οδηγηθεί η Εύα σε ίδρυμα, σε συνεργασία με τον Μάνο, έναν εισαγγελέα ανηλίκων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved