«Με έλεγαν Ντάμπο το ελεφαντάκι» - Η νέα εικόνα της Τσιλιμπίου μετά την πλαστική στα αυτιά
Media

«Με έλεγαν Ντάμπο το ελεφαντάκι» - Η νέα εικόνα της Τσιλιμπίου μετά την πλαστική στα αυτιά

Πλαστική στα αυτιά της επέλεξε να κάνει η Αναστασία Τσιλιμπίου καθώς έχει δεχθεί πάρα πολύ bullying ενώ δεν είχαν διστάσει να την αποκαλέσουν μέχρι και... «Ντάμπο το ελεφαντάκι».

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, σε βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από την πλατφόρμα Tik Tok όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα θα κάνω πλαστική, θα τραβήξω τα αυτιά μου πίσω. Δεν μου άρεσαν τα αυτιά μου από πολύ μικρή ηλικία. Δεν κατάφερα να νιώσω καλά με αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, με αποκορύφωμα να τρώω και bullying. Επηρεάστηκα και από αυτό. Είχα σχόλια στα social media όπως “ντάμπο το ελεφαντάκι” ή “πιάνεις κανάλια με αυτά τα αυτιά” και δεν βοηθούσαν πάρα πολύ. Δεν ένιωθα άνετα να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα ή να κάνω διάφορα κουρέματα», είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ υπέρ του άμα αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω σου να το αλλάζεις. Είναι μικρή η ζωή, απλά το πήρα απόφαση.

Προφανώς όταν αλλάζεις κάτι πάνω σου γιατί έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματός σου, πονάει αρκετά. Λογικό είναι, γι’ αυτό και φοράω κορδέλες, που τις φορούσε και πιο πριν είναι αναγκαστικό για την επούλωση και την ανάρρωση. Αυτό θα το κρατήσω ας πούμε ένα μήνα και μετά για τρεις μήνες θα υπάρχει ένα πρήξιμο το οποίο θα φύγει σιγά σιγά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved