Μάρω Κοντού: «Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν δύο ετών. Δεν τον γνώρισα»
Media

Μάρω Κοντού: «Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν δύο ετών. Δεν τον γνώρισα»

Στούντιο 4: Η Μάρω Κοντού ήταν σήμερα 16/2 καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα. Τα όσα είπε έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει λατρευτεί μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί κατά καιρούς, αναφέρθηκε και στις σχέσεις της ενώ σημείωσε πως ο μπαμπάς της έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μωρό.

«Μεγάλωσα πολύ ωραία, με μία υπέροχη γιαγιά, την οποία θαύμαζα. Ό,τι ξέρω, και ό,τι είμαι το χρωστάω σε εκείνη. Η μαμά μου δούλευε στο υπουργείο Παιδείας, η μεγάλη μου αδερφή δούλευε στην τράπεζα απ’ το πρωί ως το βράδυ, εγώ ήμουν στο σχολείο και τις ελεύθερες ώρες η γιαγιά δίπλα. Είχε μία ντομπροσύνη, μία καλοσύνη, και έναν τρόπο να δείχνει την αγάπη της χωρίς σάλια, με έργο. Δεν ξέρω... Μου άρεσε πάρα πολύ η γιαγιά. Με τη μαμά τσακωνόμασταν», είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού.

kontou.jpeg

Και συνέχισε μιλώντας για την προσωπική της ζωή: «Στις σχέσεις μου δεν ήμουν σαλιάρα, ούτε γατούλα στον έρωτα. Μέχρι που κάποιος που το είπε κάποια στιγμή να γίνω, έτσι περίμεναν κάποια αρσενικά, μπορεί να τους βοηθάει αυτό, να τους χαλαρώνει. Εγώ ήμουν Γερμανοτραφής...

Μπαμπάς δεν υπήρχε, πέθανε όταν ήμουν δύο ετών, δεν τον γνώρισα. Την έλλειψή του την κατάλαβα στη διάρκεια. Ήθελα από τον άνθρωπο που ερωτευόμουν να μου κάνει λίγο τον μπαμπά. Αυτό δεν ήταν πολύ εύκολο, γιατί πιθανό κι εκείνος να γύρευε μια μαμά. Μια φορά το βρήκα, και θυμάμαι μάλιστα ότι το έλεγα, μου μυρίζεις “μπαμπίλα”, μπαμπάς. Ήταν μεγαλύτερος, δεν είχαμε μεγάλη διαφορά, αλλά δεν είχε το νεανικό επάνω του. Ενώ δεν ήταν μεγάλος, ήταν “βαρύς”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved