Κρατερός Κατσούλης: Ο λόγος που δεν θα ξαναέκανε πρωινό και η αναφορά στην Καραβάτου
Media

Κρατερός Κατσούλης: Ο λόγος που δεν θα ξαναέκανε πρωινό και η αναφορά στην Καραβάτου

Πρωίαν σε είδον: Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν σήμερα 16/2 καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, αναφέρθηκε στην παρουσίαση αλλά και στην Κατερίνα Καραβάτου με την οποία μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως, έχουν μαζί δύο υπέροχα παιδιά.

«Το πρωινό ήταν 3μιση-4 περίπου χρόνια στο Έψιλον και άλλα τόσα στο Star. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαιτητική εμπειρία. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις. Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 09:00 αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες 06:30.

katsoylhs.jpeg

Η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fan ήταν τεράστια. Πέρασα ωραία, το διασκέδασα αλλά δεν θα το ξανάκανα. Όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα, με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία. Μετά άρχισα να έχω δυσκολία και με το θέατρο, γιατί αν κοιμάσαι 00:30-01:00, δεν μπορείς να ξεκουραστείς μέσα σε 5 ώρες», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα στο πρωινό. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved