J2US: Το λαμπερό show επιστρέφει - Όσα θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα!
Media

J2US: Το λαμπερό show επιστρέφει - Όσα θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα!

Το πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show επιστρέφει με μία μοναδική πρεμιέρα!

Το Just The 2 of Us επιστρέφει απόψε στις 20:00 στον Alpha, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, μουσική και διασκέδαση, βάζοντας «φωτιά» στα βράδια του Σαββάτου.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό party, με οικοδεσπότη τον απόλυτο showman Νίκο Κοκλώνη, θα μας χαρίσει για ακόμα μία σεζόν μοναδικές στιγμές και ξεχωριστές ερμηνείες από ανατρεπτικά ζευγάρια τραγουδιστών και celebrities, που έρχονται αποφασισμένα να κλέψουν την παράσταση!

Just the 2 of Us χωρίς την αγαπημένη μας κριτική επιτροπή δεν γίνεται! Η υπέροχη παρέα των κριτών μας, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή παίρνει ξανά θέση για να σχολιάσει τα acts, να «τρεντάρει» με τις ατάκες της και να ενθαρρύνει τους διαγωνιζόμενους να αποδώσουν το 100% τους, δίνοντας το δικό της… «ρεσιτάλ» βαθμολογίας.

Στη σκηνή του J2US θα αποκαλυφθούν τα νέα συναρπαστικά ζευγάρια, που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να αγγίξουν με τις ερμηνείες τους τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και των κριτών, ώστε να παραμείνουν και στα επόμενα Live, με στόχο να φτάσουν στον μεγάλο τελικό!

Ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί στην πρεμιέρα αγαπημένους συνοδοιπόρους του αξέχαστου Βασίλη Καρρά στη μουσική του διαδρομή, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή.

H 6η σεζόν του Just the 2 of Us κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στον Alpha με ακόμα περισσότερο κέφι, μοναδικές ερμηνείες, ανατρεπτικά ντουέτα, άφθονο γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

Το J2US είναι η αιτία που θα διασκεδάζουμε ξανά κάθε Σαββατόβραδο!

Δείτε εδώ το απολαυστικό trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved