Ντάνη Γιαννακοπούλου: Τα δύσκολα γυρίσματα στην εγκυμοσύνη, οι επιπλοκές & οι αλλαγές στο σώμα της
Media

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Τα δύσκολα γυρίσματα στην εγκυμοσύνη, οι επιπλοκές & οι αλλαγές στο σώμα της

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έδωσε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τις αλλαγές στο σώμα της, καθώς και τις επιπλοκές που αντιμετώπισε.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας Φυγάς» εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα:

«Τα γυρίσματα τώρα με την εγκυμοσύνη είναι πιο κουραστικά. Είναι διαφορετικές και οι αντοχές μου αλλά απολαμβάνουμε όλοι μαζί το ότι δεν είμαι μόνη μου και κουβαλάω και ένα άλλο ανθρωπάκι μέσα μου. Είμαι επί δυο, και είναι άλλη η συνθήκη. Έχω μπει στον έβδομο μήνα και έχω πάρει περίπου 8,5 κιλά.

ntani-giannakopoulou-dyskoles-ores-gia-tin-ithopoio-apo-ton-erota-fyga_1693642856.jpg

Στον ρόλο μου, έχουν αλλάξει τα ρούχα, που είναι πιο φαρδιά και πιο μαύρα, δεν έχει ενταχθεί η εγκυμοσύνη μου στο σενάριο. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το αν θα ενταχθεί. Είμαι εγώ, απλά έχω και μια κοιλίτσα την οποία καλύπτουμε. Το πρώτο τρίμηνο που είχα και κάποιες επιπλοκές, ήμουν πιο φοβισμένη και πιο προσεκτική. Προσπαθούσα να κάθομαι περισσότερο, να ξεκουράζομαι. Πρώτα το είπα στον βοηθό σκηνοθέτη μας, που είναι και φίλος μου από το σχολείο, και μετά στην Πέμη Ζούνη. Πήρα πολλή αγάπη από όλους. Τον τελευταίο 1,5 μήνα έχω αρχίσει να νιώθω το μωρό να κλωτσάει…», είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, ο λόγος που ήθελε να μιλήσει για το χαρμόσυνο γεγονός είναι διότι το κοινό της την ρώταγε συνεχώς εάν είναι έγκυος.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ντάνης Γιαννακοπούλου στην κάμερα του «I Love Σου Κου»:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved