Kitchen Lab: O Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει και μάλιστα light
Media

Kitchen Lab: O Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει και μάλιστα light

Άκης Πετρετζίκης - Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Φεβρουαρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!

Ένα πολύ ανάλαφρο μενού με συνταγές, η αυθεντική εκδοχή των οποίων είναι λίγο διαφορετική όμως εκείνος τις μετατρέπει σε πιο «light», χωρίς να στερεί ούτε στο ελάχιστο τη γεύση προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 16:40.

Αυγόφετες στο air fryer, αυτό το λατρεμένο πρωινό που όλοι αγαπούν, με τον πιο ελαφρύ τρόπο που γίνεται και όχι στο τηγάνι, όπως έχουμε συνηθίσει να το φτιάχνουμε είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού, σερβιρισμένο με φρούτα του δάσους, καρύδια, έξτρα μέλι και φύλλα δυόσμου. Για κυρίως γεύμα επιλέγει κεφτεδάκια γαλοπούλας με πατάτες στον φούρνο, αυτό το πολύ χαρακτηριστικό μαμαδίστικο φαγητό αλλά με γαλοπούλα, μετατρέποντάς το σε ελαφρύ γεύμα. Σερβίρει με μαγιονέζα light και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Για επιδόρπιο ο Άκης φτιάχνει κάτι πολύ ανάλαφρο, μια κρεμ μπρουλέ μανταρίνι, που «σπάει» την, ίσως για κάποιους, πιο βαριά αίσθηση που σου αφήνει η ψημένη καραμέλα. Πολύ εύκολα, δείχνει πως να ετοιμάσετε μια πολύ ιδιαίτερη κρεμ μπρουλέ στο σπίτι σας και να τους εντυπωσιάσετε όλους.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40 το οποίο μπλέκει τέλεια το εντυπωσιακό με το street και το θρεπτικό με το απλό, αφού δημιουργεί συνταγές που θα θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε, τόσο για να έχετε κάτι διαφορετικό να παρουσιάσετε στο τραπέζι σας όσο και για να γευτείτε φαγητά που είναι καλά για την υγεία σας.

Ένα τέλειο ορεκτικό έχει επιλέξει για το κυριακάτικο μενού, τονοκεφτέδες, την επιτομή του κεφτέ, αφού έχει μέσα ένα υλικό που έτσι όπως το συνδυάζει μας δίνει πολλά από όσα χρειαζόμαστε στην διατροφή μας, με έναν όμως απίστευτα γευστικό τρόπο. Τους σερβίρει με φέτες λεμονιού και φρέσκια ρίγανη. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα καρέ χοιρινού στη χύτρα ταχύτητας με πουρέ πατάτας και δημιουργεί ένα φαγητό πολύ οικογενειακό, ταξιδεύοντάς μας σε μια όμορφη Κυριακή, με την γεύση ακριβώς που πρέπει, σερβιρισμένο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και θυμάρι. Με ένα καταπληκτικό γλυκό, μια πολύ θρεπτική σπεσιαλιτέ της Κύπρου που ξεχωρίζει για το άρωμά της και την φανταστική γεύση της, τις ταχινόπιτες ολοκληρώνει το μενού.

Δείτε το trailer εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved