J2US: To gossip-tv στην πρεμιέρα-Το εντυπωσιακό πλατό και η «άδεια» θέση της Στικούδη
Media

J2US: To gossip-tv στην πρεμιέρα-Το εντυπωσιακό πλατό και η «άδεια» θέση της Στικούδη

J2US - Το πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show, το Just the 2 of Us με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, επέστρεψε απόψε στον Alpha, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, μουσική και διασκέδαση, βάζοντας «φωτιά» στα βράδια του Σαββάτου.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό party, ήρθε για να μας χαρίσει για ακόμα μία σεζόν μοναδικές στιγμές και ξεχωριστές ερμηνείες από ανατρεπτικά ζευγάρια τραγουδιστών και celebrities, που έρχονται αποφασισμένα να κλέψουν την παράσταση!

Just the 2 of Us χωρίς την αγαπημένη μας κριτική επιτροπή δεν γίνεται! Η υπέροχη παρέα των κριτών μας, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή παίρνει ξανά θέση για να σχολιάσει τα acts, να «τρεντάρει» με τις ατάκες της και να ενθαρρύνει τους διαγωνιζόμενους να αποδώσουν το 100% τους, δίνοντας το δικό της… «ρεσιτάλ» βαθμολογίας.

418066478_733877102175137_3998672529181413011_n.jpg

Η Κατερίνα Στικούδη έμεινε εκτός καθώς πριν από μερικές ημέρες γέννησε το δεύτερο παιδί της. Στη θέση της δεν θα βρεθεί τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στο πόστο της από το επόμενο Σάββατο.

Στη σκηνή του J2US θα αποκαλυφθούν τα νέα συναρπαστικά ζευγάρια, που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να αγγίξουν με τις ερμηνείες τους τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και των κριτών, ώστε να παραμείνουν και στα επόμενα Live, με στόχο να φτάσουν στον μεγάλο τελικό!

Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του J2US

Το gossip-tv βρίσκεται στην πρεμιέρα του σόου και θα σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό πλατό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved