Μπέτυ Μαγγίρα για beef Μπακοδήμου – Καινούργιου: Η ειρωνεία και το «στράβωμα» της Κατερίνας
Media

Μπέτυ Μαγγίρα για beef Μπακοδήμου – Καινούργιου: Η ειρωνεία και το «στράβωμα» της Κατερίνας

Το beef ανάμεσα σε Μαρία Μπακοδήμου και Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Κυριακής (18-02) η Μπέτυ Μαγγίρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε την ατάκα που είχε πει πριν χρόνια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου, ότι η κόρη του δε θα καταφέρει να κάνει ποτέ καριέρα.

maggira-(5).jpg

«Μέσα έπεσε», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια της εκπομπής Γεια σου μετά την προβολή του αποσπάσματος. Το σχόλιο αυτό δεν άφησε αναπάντητο η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία λίγες ώρες μετά δημοσίευσε το απόσπασμα αυτό στο instagram της γράφοντας: «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου». Η Μαρία Μπακοδήμου ωστόσο να αναφέρουμε ότι μετά το βίντεο συμπλήρωσε πως: «Θέλω να πω για την Κατερίνα Καινούργιου πως αυτό που είπα, έκανα πλάκα. Δεν θέλω να στεναχωρήσω άνθρωπο άδικα».

maggira-(1).jpg

Όλο αυτό το σκηνικό σχολίασε η Μπέτυ μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας: «
Να σας πω κάτι; Η Μαρία φάνηκε ξεκάθαρα ότι το είπε ειρωνικά για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εννοώντας ότι καθόλου μέσα δεν έπεσε, αφού η Κατερίνα κάνει καριέρα τόσα χρόνια. Εγώ το πήρα ως φανταστικό σχόλιο. Καταρχάς δείχνει ότι έχει χιούμορ. Τώρα γιατί το πήρε στραβά η Κατερίνα, δε ξέρω».

maggira-(2).jpg

«Και το κατάλαβε η Μαρία για να βγει να πει μετά ότι έκανε πλάκα. Γιατί η Μαρία έχει χιούμορ. Θέλησε να το εξηγήσει γιατί και προφανώς κατάλαβε ότι και κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει αυτό πιο στραβά, οπότε βγήκε να το εξηγήσει, αλλά να που το εξέλαβε στραβά» είπε σε άλλο σημείο η Μπέττυ Μαγγίρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved