Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού: «Το θεώρησα τραγικό...»
Media

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού: «Το θεώρησα τραγικό...»

Τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη, σχολίασε πρώτη φορά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αμέσως μετά το τέλος του πρώτου Live του J2US, στο οποίο φέτος συμμετέχει, μίλησε στις κάμερες λέγοντας πως πλέον δεν ενοχλείται από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

nafsiaka-piladakis-(1).jpg

«Δεν με ενόχλησε που βγήκαν πάλι φήμες για τη σχέση μου. Το θεώρησα τραγικό ότι επειδή βγαίνει κάποιος χωριστά σημαίνει πως χώρισε. Το διέψευσα κάπου πολύ λιτά, ότι όχι δεν ισχύει, αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω ασχοληθώ περαιτέρω» είπε με νόημα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

0b6d4e69-piladakis-nafsika.webp

Θυμίζουμε πως ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv είχε απαθανατίσει το ζευγάρι στην πρώτη του έξοδο μετά τις φήμες χωρισμού αποδεικνύοντας περίτρανα πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί. Το ζευγάρι καθόταν σε καναπέδες αρκετά μακριά από τη σκηνή προκειμένου να κάνει διακριτική την παρουσία του στο μαγαζί όμως δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να δείχνουν την τρυφερότητά τους ο ένας στον άλλον.

«Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω.

c70194b4-piladakis-nafsika.webp

Μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό πλέον το ότι έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι, ενώ υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα, δεν είμαι η κατάλληλη αλλά μπορείς να το θέσεις ως την άποψη κάποιου ατόμου που του δίνεται βήμα. Εμείς συζητάμε για το αν παντρευτούμε ή όχι και έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω, σε μια… Ας μη το συνεχίσω», είχε πει πρόσφατα φανερά ενοχλημένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved