Ο Σκαραβαίος: Καθηλωτικό το τρίτο επεισόδιο με τίτλο «Ο Παράδεισος»
Media

Ο Σκαραβαίος: Καθηλωτικό το τρίτο επεισόδιο με τίτλο «Ο Παράδεισος»

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές μας προσφέρει «Ο Σκαραβαίος», η σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime.

Η οικογένεια είναι το τέλειο εγκληματολογικό εργαστήριο

O-SKARABAIOS-Ep.03'.jpg

Στο τρίτο καθηλωτικό επεισόδιο με τίτλο «Ο Παράδεισος», ένας οινοπαραγωγός και ερασιτέχνης ζωγράφος, βρίσκεται νεκρός στο Κτήμα του στα προάστεια της Αττικής, ενώ μια νέα αλλοδαπή γυναίκα που ποζάριζε γι’ αυτόν τους τελευταίους μήνες και πιθανολογείται ότι είχαν σχέση, είναι εξαφανισμένη. Είχαν πράγματι σχέση; Ποιος τον δολοφόνησε με τόσο άγριο τρόπο; Με ποιον είχε ανοιχτούς λογαριασμούς το θύμα που ήταν γνωστός μπον βιβέρ; Υπήρχαν όντως υπέρογκα απλήρωτα χρέη; Ποιος ήθελε το κτήμα του; Ο γιος του που βρίσκεται; Και η πρώην γυναίκα που είναι άφαντη εδώ και χρόνια, τι έχει απογίνει; Το παρελθόν και οι ανοιχτές υποθέσεις του επιστρέφουν σε μια οικογενειακή ιστορία αποδεικνύοντας ότι η οικογένεια είναι το τέλειο εγκληματολογικό εργαστήριο. Σε αυτή την υπόθεση ο Μάρκος και η Μάρθα θα βρεθούν παγιδευμένοι μέσα σε ένα υγρό κελάρι. Δεν είναι οι πρώτοι που βρέθηκαν κλεισμένοι εκεί….

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μιλάει για το ρόλο της στο επεισόδιο που προβάλλεται απόψε

O-SKARABAIOS-Ep.03-(3).jpg

Πίσω από τη δολοφονία ενός οινοπαραγωγού, ενός ανθρώπου μπον βιβέρ, ιδιοκτήτη ενός υπέροχου κτήματος κι ερασιτέχνη ζωγράφου κρύβονται μυστικά, οικονομικά συμφέροντα και ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο στοιχειώνει τα μέλη της οικογένειας αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την ιστορία. Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν… Και ο Σκαραβαίος θα βρει την απάντηση σε αυτό το έγκλημα κινδυνεύοντας πολλές φορές, ξεπερνώντας παγίδες, κινούμενος στη σκοτεινή πλευρά του «Παραδείσου».

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία υποδύεται την Ίριδα, την κόρη του θύματος σημειώνει στη «Super Κατερίνα» για τη συμμετοχή της στη σειρά. «Χάρηκα πάρα πολύ που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους στον Σκαραβαίο.

Θαυμάζω τον Γιάννη Τσορτέκη. Μου προκαλεί δέος, ως ηθοποιός». Στο επεισόδιο που προβάλλεται απόψε «υποδύομαι την ‘Ιριδα, η οποία θρηνεί για το θάνατο του πατέρα της και η ομάδα του Σκαραβαίου αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved