Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Μου αρέσει που δεν έχω “στιγματιστεί” με έναν ρόλο»
Media

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Μου αρέσει που δεν έχω “στιγματιστεί” με έναν ρόλο»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τον ρόλο του στη σειρά «Το Ναυάγιο», για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, καθώς και για τη σχέση του με τον κόσμο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πως αγαπά την υποκριτική, ενώ όπως τόνισε, ο στόχος του σε αυτή τη δουλειά που επέλεξε είναι να δοκιμάζεται συνεχώς σε νέους ρόλους.

«Είναι και τύχη γιατί ήρθαν κάποια πράγματα και με βρήκαν. Κάποια άλλα αισθάνομαι ότι πήγα εγώ προς τα αυτά. Κάποια ήταν οντισιόν, κάποια άλλα όχι.

Είχα πολλές προτάσεις φέτος αλλά δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω γιατί μου πρότειναν πράγματα που ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έκανα πέρυσι. Δεν ήθελα να κάνω τον ερωτευμένο. Στο Ναυάγιο θεώρησα ότι θα κάνω κάτι διαφορετικό», ανέφερε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του δήλωσε: «Ο κόσμος δεν με έχει ταυτίσει με έναν χαρακτήρα. Με αναγνωρίζουν από το ένα, από το άλλο, από το θέατρο. Μου αρέσει που δεν έχω “στιγματιστεί” με έναν ρόλο».

Δείτε εδώ το βίντεο με την συνέντευξη του Μιχαήλ Ταμπακάκη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται»:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved