Survivor 2024: Η Ζωή Ασουμανάκη αποκάλυψε τους δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών που φλερτάρουν!
Media

Survivor 2024: Η Ζωή Ασουμανάκη αποκάλυψε τους δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών που φλερτάρουν!

Η Ζωή Ασουμανάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και παραχώρησε τις πρώτες της αποκαλυπτικές δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2024

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το love story που έχει γεννηθεί στην μπλε ομάδα, την ομάδα των Μαχητών!

zoi-asoumanaki.jpg

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι, οι άλλοι παίκτες με ρωτούσαν τι γίνεται έξω, πώς πάει το Survivor, πώς φαινόμαστε, τι χαρακτήρα βγάζουμε. Κολυμπάω, απλά εκείνη τη μέρα έπεσα από ψηλά, ήπια νερό, ζορίστηκα πολύ και για αυτό θέλησα να βγω έξω. Υπήρχαν στην ομάδα άτομα που είχαν έρθει πιο κοντά και είχα δηλώσει πως υπάρχουν παρέες που φεύγουν τα βράδια. Είναι η Κατερίνα, η Όλγα, ο Αλέξης και ο Σάββας. Η Ασημίνα είναι λίγο από δω και λίγο από εκεί, όχι με την κακή έννοια. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ Δαλάκα και Ασημίνας», δήλωσε η Ζωή Ασουμανάκη.

«Εγώ έστελνα φιλάκια σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και η άλλη ταράχτηκε. Δεν ξέρω αν υπήρξε ζήλεια από την πλευρά της. Εγώ τα έστειλα στον Φάνη και η άλλη μου είπε κάτι το οποίο δεν ξέρω αν μπορώ να το πω στην κάμερα. Ήταν επιθετικό σαν σχόλιο. Εγώ απευθύνθηκα στον Φάνη, όχι στη Χρύσα. Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της. Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Ζωής Ασουμανάκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved