Famagusta -Αποθέωση στον Βαλτινό για την ερμηνεία του: «Δεν υποδύεται τον Μακάριο, είναι ο Μακάριος»
Media

Famagusta -Αποθέωση στον Βαλτινό για την ερμηνεία του: «Δεν υποδύεται τον Μακάριο, είναι ο Μακάριος»

Ένας μικρός χαμός προκλήθηκε απόψε (18/2) στο Twitter με τα σχόλια των τηλεθεατών για την ερμηνεία του Γρηγόρη Βαλτινού ως Μακαρίου στη σειρά Famagusta!

Ο κορυφαίος ηθοποιός, έχοντας αναλάβει τον δύσκολο αυτό ρόλο ενός ανθρώπου που καθόρισε τις εξελίξεις τη δεκαετία του '70 στην Κύπρο, απέδωσε για ακόμα μία φορά συγκλονιστικά τον ήρωά του, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους τηλεθεατές.

Στο αποψινό πέμπτο επεισόδιο του Famagusta είδαμε να φωτίζονται σημαντικά ιστορικά γεγονότα τις ημέρες πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά του πραξικοπήματος του '74 με μία συγκλονιστική αναδρομή γεμάτη συναισθήματα και πολλή αγωνία αλλά και θλίψη.

Στην αναδρομή αυτή παρακολουθήσαμε και τη δράση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ο οποίος όπως είδαμε επισκέφτηκε τον πρόεδρο Ουίλσον ενώ φυγαδεύτηκε και την κρίσιμη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός απέδωσε με συγκλονιστικό τρόπο τον Μακάριο, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για έναν αμφιλεγόμενη εθνάρχη που άλλοι τον έχουν καταδικάσει και άλλοι τον εξυμνούν. Ο σπουδαίος ηθοποιός απέδωσε με μοναδικό τρόπο τον ήρωα που ανέλαβε, προκαλώντας τα αποθεωτικά σχόλια των περισσότερων.

Αξίζει να δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved