Survivor 2024: Φάνης & Παππάς αντάλλαξαν βαριές... κουβέντες - «Με λες γελοίο; Γιατί με βρίζεις;»
Media

Survivor 2024: Φάνης & Παππάς αντάλλαξαν βαριές... κουβέντες - «Με λες γελοίο; Γιατί με βρίζεις;»

Ένταση επικράτησε στους πάγκους των Μαχητών και των Διασήμων στο Survivor 2024 με τον Φάνη και τον Αλέξη Παππά να ανταλλάσσουν βαριές... κουβέντες!

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και ο Φάνης με τον Αλέξη Παππά ήρθαν αντιμέτωποι όμως ευτυχώς επικράτησε η ψυχραιμία!

Όπως είναι λογικό, οι δύο ομάδες έκαναν τα πάντα για να νικήσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, για να μη ψηφιστούν και φυσικά για να φάνε!

Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με ένα αρκετά δύσκολο αγώνισμα, οι δύο παίκτες διασταύρωσαν τα ξίφη τους!

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των Διασήμων τα «έβαλε» με τους Μαχητές οι οποίοι μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι ενοχλούσαν τον αντίπαλό τους που προσπαθούσε να συγκεντρωθεί και να φέρει εις πέρας τον τελικό στόχο.

Τότε, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Φάνη.

«Με λες γελοίο; Γιατί με λες γελοίο; Γιατί βρίζεις; Είμαι γελοίος, γιατί; Σε έβρισα; Σου είπα τίποτα άσχημο;» ξέσπασε ο Αλέξης Παππάς προς τον Φάνη, με τον τελευταίο να συνεχίζει να τον αποκαλεί με τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Προηγουμένως η Χρύσα είχε ξεσπάσει απέναντι στον γνωστό ηθοποιό λέγοντας: «Αλέξη τι λες; Ποιος θα παίξει μπουνιές; Που κάθεσαι όλη την ώρα εδώ πέρα και φωνάζεις;» με έναν συμπαίκτη της να την υποστηρίζει λέγοντας: «Ο Αλέξης έχει βγάλει "διαρκείας" εδώ!»

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved