Μανώλης Μαυρομμάτης - Ρένα Βενιέρη: Τα νεότερα για την υγεία τους - Τα κρίσιμα επόμενα 24ωρα
Media

Μανώλης Μαυρομμάτης - Ρένα Βενιέρη: Τα νεότερα για την υγεία τους - Τα κρίσιμα επόμενα 24ωρα

Όσο περνάνε οι ώρες η αγωνία κορυφώνεται. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη δίνουν μάχη για τη ζωή τους, διασωληνωμένοι και οι δύο στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Η φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους τα ξημερώματα της Κυριακής την ώρα που το ζευγάρι κοιμόταν φαίνεται να ξεκίνησε από την κουζίνα. Ένα μάτι που ξεχάστηκε αναμμένο γέμισε το σπίτι φλόγες και πυκνούς καπνούς.

Οι επόμενες 48 ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού. Ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής νοσηλεύεται με σοβαρά θερμικά εγκαύματα στο 18% της συνολικής επιφάνειας του σώματός του.

Σε χειρότερη κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγός του. Έχει καεί το 40% της του σώματός της και οι πνεύμονές της έχουν υποστεί εισπνευστικά εγκαύματα.

Το «χέρι του θεού» και ο φίλος του Πελέ

Οι περιγραφές του σε ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι χαραγμένες στο μυαλό όλων, με εκείνο το στιλ που τον έχει κάνει ξεχωριστό στα αυτιά των τηλεθεατών.

«Για εμένα το γκολ αποτέλεσε πάντοτε την έκφραση δύναμης της φωνής που έβρισκα για να φωνάξω το γκολ».

Ήταν εκείνος που είχε δει από κοντά και είχε περιγράψει σε ζωντανή μετάδοση το χέρι του θεού, του Μαραντόνα, στον τελικό του Μουντιάλ το 1986.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι τεράστιες ποιότητες καπνού που εισέπνευσε, τον οδήγησε σε καρδιακή ανεπάρκεια. Διασωληνώθηκε και εντός της ημέρες αναμένεται να μεταφερθεί απίκο την Μονάδα Εγκαυμάτων σε απλή μονάδα.

Οι γιατροί χαρακτηρίσουν αρκετά κρίσιμη την κατάσταση της υγείας και των δύο για τα επόμενα 48ωρα.

Δείτε το βίντεο από το Live News:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved