Νέο στενό «μαρκάρισμα» του Alpha στον Γιώργο Λιανό; Αν πει το «ναι», τι θα γίνει με το Survivor;
Media

Νέο στενό «μαρκάρισμα» του Alpha στον Γιώργο Λιανό; Αν πει το «ναι», τι θα γίνει με το Survivor;

Στο στόχαστρο του Alpha, που αναζητεί δυνατό όνομα για να αναλάβει το επαναλανσάρισμα του «Deal», μπαίνει ο Γιώργος Λιανός.

Το κανάλι της Κάντζας, που είχε προσεγγίσει τον παρουσιαστή του «Survivor» και το περασμένο καλοκαίρι (όταν παγιώθηκε ότι ο Χρήστος Φερεντίνος αποχωρεί με κατεύθυνση τον ΣΚΑΪ), επανέρχεται με νέα πρόταση, με στόχο να «κλέψει» τον Γιώργο Λιανό από την «αγκαλιά» του Φαλήρου, θα κάνει το μεγάλο βήμα ο δημοφιλής παρουσιαστής;

GIWRGOS-LIANOS.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λιανός δηλώνει «ταγμένος» στη συνεργασία του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και στη σχεδόν οικογενειακή σχέση που έχει αναπτύξει με την εταιρεία παραγωγής AcunMedya.

Ακόμα και αν δεν βγει το «Survivor» την προσεχή σεζόν -κάτι που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί-, ο Ατζούν όχι μόνο δεν θα αφήσει τον Γιώργο Λιανό να φύγει, αλλά θα βρει project κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του και θα πείσει τον ΣΚΑΪ για την επαναφορά του «The voice».

lianos-8.jpg

Να σημειωθεί ότι, όταν ο Alpha διεκδίκησε για πρώτη φορά τον παρουσιαστή του «Survivor» το περασμένο καλοκαίρι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποτρέψει τη φυγή του Γιώργου Λιανού.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved