Survivor 2024: «Είπε ότι δεν μου αρέσει η ζωή με τον σύντροφό μου» - Έξαλλη η Ασημίνα με τον Τζέιμς
Media

Survivor 2024: «Είπε ότι δεν μου αρέσει η ζωή με τον σύντροφό μου» - Έξαλλη η Ασημίνα με τον Τζέιμς

Survivor 2024: Έξαλλη έγινε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με κάποιες ατάκες που είπε για εκείνη και την προσωπική της ζωή ο James Καφετζής.

Εκείνη θεώρησε πως της είπε ότι δεν της αρέσει η ζωή της έξω και γι΄αυτό πηγαίνει κάθε χρόνο στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχει στο Survivor.

Η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα, εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της απέναντι στον Τζέιμς.

1708370692752-293568298-survivor.jpg

«Ειπώθηκαν βαριές κατηγορίες από το πρόσωπο του James προς εμένα, στο χθεσινό συμβούλιο, ότι εγώ βρίσκομαι εδώ για τρίτη φορά γιατί δεν μου αρέσει η ζωή μου έξω. Σα να λέει ότι δεν μου αρέσει και δεν αγαπάω τους γονείς μου. Δεν μου αρέσει η ζωή μου, δεν μου αρέσει η ζωή μου με τον σύντροφό μου και η ζωή μου γενικότερα κι έρχομαι εδώ μέσα που έχει πείνα, κακουχία, βρέχομαι, δεν κοιμάμαι, σπάω τα πόδια μου», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου και συνέχισε:

«Κι εσύ θα μου κρίνεις τον λόγο που είμαι εδώ. Όταν εσύ μου λες ότι είσαι εδώ για να αγωνιστείς και έχεις κάτσει 5 ώρες στον γιατρό σα να βλέπεις ταινία... Είσαι σε ανώτερη θέση από τους υπόλοιπους; Έχει έρθει σε ένα παιχνίδι καθαρά αγωνιστικό και δεν το έχει καταλάβει. Θέλει να κάνει αυτά τα θεατρινίστικα που έκανε και το '21. Δεν έχω να του απαντήσω κάτι. Δεν γίνεται να είναι τόσο θέατρο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved