Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους παραμένει στο νοσοκομείο – Το on air μήνυμα στη Μελίτα
Media

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους παραμένει στο νοσοκομείο – Το on air μήνυμα στη Μελίτα

Στο νοσοκομείο παραμένει η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, Μελίτα και της έστειλαν μήνυμα στον αέρα της εκπομπής, Breakfast @ Star.

Nα σας θυμίσουμε ότι χθες, η Ελένη αποχώρησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προκειμένου να πάει τη μικρή στο νοσοκομείο.

Και λίγες ώρες αργότερα ανέφερε μέσα από το νοσοκομείο: «Θα μείνουμε μέσα σήμερα, θα μας κρατήσουν το βράδυ για να κάνει εξετάσεις γιατί ήταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό. Το Σαββατοκύριακο ήταν μια χαρά, πήγε σήμερα στο σχολείο απύρετη με διάθεση γιατί δεν βγήκαμε, δεν πήγαμε πουθενά για να προσέξουμε και στο σχολείο ξανάκανε πυρετό. Πρέπει να δούμε τι έχει γιατί έχει περάσει βρογχίτιδα πριν από καιρό, τα πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι να τα αφήνεις»

eleni.hatzidou_1702814897_3259770081146938997_23456960.jpg

Σήμερα, 20 Φεβρουαρίου η Ελένη Χατζίδου είπε: «Είναι μια μέρα περίεργη, το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο. Τώρα μας βλέπει. Πολλά φιλιά Μελιτάκι μου και στην πεθερούλα μου φυσικά που είναι μαζί της και την προσέχει».

Και ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι καλύτερα. Τα νέα είναι καλύτερα. Πολλά φιλιά στο κοριτσάκι μας»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved