Ζαρίφη: «Τρέσες, βλεφαρίδα, gloss, τα έμαθα από την Μενεγάκη-Δε νομίζω ότι θα πάει στην πρωινή ζώνη»
Media

Ζαρίφη: «Τρέσες, βλεφαρίδα, gloss, τα έμαθα από την Μενεγάκη-Δε νομίζω ότι θα πάει στην πρωινή ζώνη»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Ζαρίφη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha και απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη.

Οι δύο κυρίες έχουν συνεργαστεί για χρόνια και μόνο καλά λόγια έχει να πει για την Ελένη η παρουσιάστρια της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2.

«Με την Ελένη ήμασταν 12 χρόνια παρέα. Η "Μενεγάκειος Σχολή" είναι αξεπέραστη. Εγώ το είχα πει ότι η Μενεγάκη πρέπει να διδάσκεται στην Πάντειο, στα Μ.Μ.Ε. για το πως ένας άνθρωπος χτίζει μία τόσο στέρεα καριέρα. Εγώ από την Ελένη έχω πάρει πολλά. Επειδή είναι μία σκορπίνα, η οποία δεν είναι ότι δεν με νοιάζει, αλλά έχω τον έλεγχο.

zarifi.jpeg

Αυτό που έχω πάρει είναι ότι μου έλεγε ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Δηλαδή τρέσες, βλεφαρίδα, lip gloss, τα έμαθα όλα από την Ελένη Μενεγάκη και για την ισορροπία που πρέπει να έχεις στην προσωπική σου ζωή για να βαδίσει καλά και η επαγγελματική», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε:

«Ακούγεται ότι θα πάει πρωινή ζώνη; Ουδέποτε. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Πιστεύω ότι η Ελένη κάνει κύκλους στα πράγματα που κάνει. Πιθανότερο και προσωπικό μου γούστο είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω σε βραδινό. Σε κάτι που το κάνει όπως θέλει με τον δικό της τρόπο, σε κάτι που θα το θέλει η ίδια. Πρωινή ζώνη με τίποτα».

Δείτε το απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved