Λιάγκας για Ουγγαρέζο: «Μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι άτομα, έχω μόνο καλά αισθήματα γι’ αυτόν»
Media

Λιάγκας για Ουγγαρέζο: «Μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι άτομα, έχω μόνο καλά αισθήματα γι’ αυτόν»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε ότι έχει μπλοκάρει τρία άτομα και ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις δηλώσεις του που προβλήθηκαν μέτρησε έξι άτομα μόνο από την εκπομπή του ΑΝΤ1!

«Όποιον έχω κάνει μπλοκ, ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο το έχω κάνει. Είναι δικά μου τα social, κάνω ό,τι γουστάρω. Εγώ κάνω τα μπλοκ και οι άλλοι δικαιούνται να τα συζητήσουν. Η λέξη «σιχαίνομαι» που είπα για όσους κάνω μπλοκ, εννοούσα ότι τους αντιπαθώ», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος τόνισε ότι έχει μπλοκάρει μόνο τρεις ανθρώπους στο Instagram του.

Μετά τις δηλώσεις του, ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να ρωτά έναν έναν αν τους έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και… μέτρησε έξι άτομα μόνο στο Πρωινό!

liagkas-ouggarezos-9.jpg

«Μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι άτομα. Τι να κάνω να κλαίω; Δικαίωμά του. Άρα σιχαίνεται έξι από την εκπομπή. Η πιο βαριά αντιπάθεια είναι η σιχαμάρα» είπε γελώντας ο Γιώργος.

Και συνέχισε λέγοντας ο παρουσιαστής: «Ό,τι κι αν μου λέτε, μπλοκ ξε-μπλοκ, τον αγαπώ. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, έχουμε κάνει πολλή παρέα στο παρελθόν κι επειδή όταν μεγαλώνεις κι αφήνεις το πρόβλημα πίσω, κοιτάς πάντα τα θετικά… Θυμάμαι μόνο τα θετικά, τις πλάκες και τις διακοπές και μόνο καλά αισθήματα έχω γι’ αυτόν».

ouggarezos-liagkas-7-9-2019.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved